Mal menor del Calafell davant el Sant Cugat

El Calafell empata davant el Sant Cugat (3-3) un encontre que perdia a 30 segons del final. Els verds mantenen els quatre punts respecte al descens

Vídeo resum de l'empat del CP Calafell davant el Sant Cugat (2-2) amb imatges de Calafell TV

El Club Patí Calafell no ha pogut passar de l’empat (3-3) davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat en un encontre que tenia perdut a 30 segons del final. Els del Baix Penedès, que afrontaven la jornada amb l’objectiu de guanyar distància respecte al descens quan s’enceten els darrers sis encontres de la temporada, han estat a punt de disparar-se en el peu en un duel on mai han anat per davant en el marcador davant un rival que és el penúltim de la lliga.

Gilabert i Farnés, malsons calafellencs

El partit començava a torçar-se en el minut 10 del primer temps, quan Pau Gilabert aconseguia marcar el 0 a 1. Tocava reaccionar i capgirar el marcador per no complicar-se en excés una permanència que estava força encarrilada fa unes setmanes. Els homes dirigits per Jordi Esteva no han pogut reaccionar i han vist com Joan Farnés ampliava diferències en el marcador amb el 0 a 2 en el minut 16. La diana queia com una galleda d’aigua freda sobre un pavelló que ha pogut amortitzar el cop gràcies a Àngel Rodríguez en el darrer minut abans del descans.

No ha estat fins al segon temps quan el Calafell ha fregat la remuntada total. Gerard Pujol aconseguia fer l’empat en el minut 31 i deixava a un gol el triomf local. S’ha buscat i s’ha intentat per activa i per passiva però la manca d’encert s’ha acabat pagant en el minut 46 quan novament Farnés aconseguia batre Martí Serra. Era el 2 a 3 i quedaven quatre minuts pel final. S’ha hagut d’esperar al darrer minut d’encontre per impedir una dolorosa derrota. Jordi Esteva ha decidit canviar el porter i donar entrada al cinquè jugador de pista. Aprofitant la superioritat, Torné ha assistit a un Joan Vázquez que ha engaltat la bola per enviar-la al fons de la porteria visitant.

Era el 3 a 3 i ja no quedava marge per a més. Ambdós equips s’han repartit un punt que ho deixa tot com estava: els calafellencs ara són novens amb 26 punts, quatre més que la zona de descens a l’OK Lliga Plata. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà el pròxim dissabte 13 d’abril a les 20.00 hores visitant la pista del Club Hoquei Caldes.