El Calafell perd contra el Vic i acumula quatre jornades sense guanyar

El Calafell perd contra el Vic (1-3) i confirma la mala dinàmica de resultats després de caure davant un dels equips que no havien guanyat

El Calafell no guanya des del passat 3 de novembre
El Calafell no guanya des del passat 3 de novembre | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat per 1 a 3 contra el Club Patí Vic en el primer partit de la jornada 11 de l'OK Lliga. El conjunt del Baix Penedès s'ha vist sorprès per un dels equips de la zona baixa que encara no havia sumat cap victòria aquesta temporada i confirma així el mal moment de resultats que ha portat a l'equip entrenat per Jordi Esteva a acumular quatre jornades sense guanyar, datant el darrer triomf en el passat 3 de novembre quan es van sumar els tres punts a la pista del Voltregà.

Urbano marca abans del descans

Els verds no han pogut anotar en el primer temps i quan semblava que s'arribaria al descans amb l'empat inicial, el visitant Urbano ha trobat el forat per fer el 0 a 1 en el minut 22. La diana ha suposat un fort cop per a un Calafell que no s'ha pogut refer i que ha vist com Oller feia el 0 a 2 en els primers minuts del segon temps. Amb aquest desavantatge, els calafellencs han buscat la reacció però aquesta no ha arribat.

El que sí que s'ha transformat ha estat el 0 a 3 en el minut 40. Tirso Gómez, pitxitxi dels vigatans, sentenciava un matx que només podia maquillar Gerard Pujol en el minut 48 aprofitant una falta directa que no ha pogut aturar Burgaya. Amb aquest resultat, el Calafell es queda amb onze punts en onze jornades i veu com la zona de descens s'apropa a cinc punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà diumenge 9 de desembre a les 12.30 hores a la pista del Noia.