El Reus Deportiu Miró esclafa el Caldes en un partit perfecte

El Reus Deportiu Miró ha guanyat per 0 a 7 a la pista del Caldes, suma un triomf vital contra un dels rivals més en forma de la lliga i puja a la tercera plaça

El Reus Deportiu Miró ha golejat en el partit més rodó de la temporada
El Reus Deportiu Miró ha golejat en el partit més rodó de la temporada | Joan Alfons López

Cop sobre la taula del Reus Deportiu Miró a la pista del Caldes després de golejar bestialment per 0 a 7 a un equip que acumulava una de les millors ratxes victorioses de la campanya. Els barcelonins, situats en la tercera plaça, rebien un conjunt roig-i-negre amb el cansament acumulat del partit i del complicat desplaçament a França i que, per acabar-ho d'adobar, patia l'absència per sanció de César Carballeira.

Efectivitat quan calia

Tot i els condicionants que feien més difícil que mai aconseguir els tres punts, el Reus Deportiu Miró ha demostrat solidesa i maduresa sobre la pista per explotar les seves virtuts en un dels duels més rodons de la campanya. Els homes de Jordi Garcia han pogut avançar-se en el marcador abans del primer quart d'hora de joc. Cristian Rodríguez aprofitava una bola penjada a l'àrea per engaltar-la i enviar-la al fons de la xarxa de Cesc Campor.

El porter del Caldes ha evitat el segon gol reusenc fins que Rovira ha vist la targeta blava i ha provocat una falta directa que Marc Julià no ha desaprofitat. L'ex de l'hoquei italià ha regatejat Campor i ha anotat el 0 a 2 a quatre minuts del descans. Els locals, entrenats per Eduard Candami, han buscat la reacció però l'únic que han pogut veure és la sentència del Reus Deportiu Miró.

Els Rodríguez sentencien i Julià es recrea

Novament Cristian Rodríguez ha estat protagonista d'una diana ganxeta. L'ex del Vendrell feia el 0 a 3 en el minut 30, gol que era el preludi d'una de les dianes de la nit. Àlex Rodríguez ha recuperat la bola en defensa, ha iniciat una carrera per la banda esquerra i el roig-i-negre ha finalitzat l'acció marxant del defensor i del porter per fer el 0 a 4. La superioritat dels de Jordi Garcia era més que clara i l'espectacle seguia en el minut 44 quan Julià tornava a veure porteria gràcies a una nova falta directa. Era el 0 a 5 i l'espectacle del jove jugador roig-i-negre ha seguit en el minut 46. Un u contra u davant Campor acabava amb el contundent 0 a 6. El marcador semblava definitiu fins que Àlex Rodríguez ha engaltat un xut des de la frontal per fer el duríssim 0 a 7.

Espectacular triomf d'un Reus Deportiu Miró que aconsegueix mantenir-se invicte després d'oferir una gran imatge que li ha permès sumar tres punts que el situen en la tercera plaça del torneig amb 25 punts, empatat al seu rival d'avui. La pròxima cita dels del Baix Camp serà dissabte a les 13.00 hores al Palau d'Esports davant l'Alcobendas.