Logo Instagram
Logo Whatsapp

El CF Reus es queda a les portes de remuntar davant l'Albacete (1-2)

El conjunt reusenc perd contra l'Albacete un duel on està a punt de puntuar tot i trobar-se amb un 0 a 2. Enri s'estrena com a golejador en el futbol professional

ReusAlbacete1819, CF Reus, Albacete, Juan Domínguez
Juan Domínguez rep la pressió d'Eugeni en una acció del primer temps | Laia Solanellas

No ha pogut ser. El CF Reus ha perdut contra l'Albacete (1-2) en un duel on ha començat perdent per 0 a 2 amb gols dels visitants Bela i Caro, el jove del filial Rubén Enri aconseguia retallar diferències però la manca de punteria en els darrers quinze minuts de partit quan els ganxets s'han abocat a l'àrea de Tomeu Nadal ha impedit que els del Baix Camp sumessin, com a mínim, un punt en la quarta jornada del campionat.

De més a menys

El CF Reus ha saltat sobre la gespa esperonat pel triomf de dissabte passat al camp de l'Elx i amb el repte de repetir sensacions. Malauradament no ha estat possible tot i que els primers minuts han estat d'autèntic domini ganxet. Els homes de Xavi Bartolo han sortit des del primer minut endollats, amb l'afició donant suport incondicional i amb Linares i Fran creant les primeres dues arribades perilloses. Una jugada de Bastos des de la banda dreta ha acabat amb una rematada de Linares dins de l'àrea petita que ha estat rebutjada, mentre que Fran es trobava el porter després d'un potent xut des de la banda esquerra.

L'Albacete ha tardat uns minuts a trobar-se còmode sobre la gespa però quan ho ha fet, ha estat decisiu. Una centrada per la banda esquerra de Bela i un intent de rematada de Zozulya que ha enganyat Èdgar Badia s'ha convertit en el 0 a 1 en el minut 18. Els manxecs colpejaven davant un Reus que no ha pogut reaccionar ràpidament. Mario Ortiz, amb un xut en el minut 31, avisava Tomeu Nadal. Les combinacions entre Carbonell i Bastos generaven perill però sense acabar en ocasió. Els blancs semblaven tenir controlat el CF Reus, pressionant la sortida de pilota des de la mateixa porteria roig-i-negra. Xavi Bartolo i Lluís Albesa conversaven en la banqueta per trobar una solució que no ha arribat.

Bela celebra el gol després de la centrada afortunada que ha despistat Badia
Bela celebra el gol després de la centrada afortunada que ha despistat Badia | Laia Solanellas

Caro amplia diferències i Enri s'estrena

Tot i que el CF Reus ha sortit al terreny de joc després del descans amb el repte de remuntar, una jugada a pilota aturada ha complicat la vida als ganxets. Una centrada de falta era rebutjada de punys per Badia. La pilota ha anat a parar a un Arroyo que ha invertit la direcció d'una pilota que ha acabat al fons de la xarxa després d'una rematada de Caro a porteria buida. Semblava la sentència davant un CF Reus sense gran capacitat golejadora. Xavi Bartolo ha començat a moure la banqueta amb l'entrada d'Enri i Ricardo. I ha estat precisament el primer, el jove futbolista del filial, qui ha tornat a posar el seu equip dins del partit.

Una centrada des del mig del camp de Borja Herrera ha acabat amb un malentès entre Tomeu i Fran Garcia que ha finalitzat amb Enri enviant l'esfèric al fons de la xarxa anotant l'1 a 2, estrenant-se com a golejador professional i fent esclatar una graderia que s'ha convertit en el jugador número dotze. Els de Bartolo no han abaixat els braços i han posat setge a la porteria de Tomeu. Enri i Linares han obligat Tomeu Nadal a lluir-se en els moments més delicats pels visitants. Tot i que els del Baix Camp han buscat mantenir el nivell, no ha estat possible i l'Albacete ha acabat conservant els tres punts, deixant el Reus amb quatre punts a la classificació després de quatre jornades.

Fran Carbia ha gaudit de la primera ocasió entre els tres pals manxecs
Fran Carbia ha gaudit de la primera ocasió entre els tres pals manxecs | Laia Solanellas

La pròxima cita lliguera del CF Reus serà dissabte 15 de setembre a les 18.00 hores visitant l'Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife. Abans, duel de Copa al Sadar contra l'Atlético Osasuna dimecres a les 20.00 hores.

CF Reus

Badia; Bastos (Alfred 87'), Villanueva, Catena, Herrera; Ledes, Domínguez; Carbonell (Enri 59'), Mario, Fran (Ricardo 67'); Linares

Albacete

Tomeu; Tejero, Arroyo, Caro, Fran (Gorosito 79'), Erice, Febas, Susaeta, Bela (Acuña 75'), Eugeni (Malsa 69') i Zozulya

0-1 / Bela (18')

0-2 / Caro (55')

1-2 / Enri (72')

Per als locals Domínguez (14'), Linares (85') i per als visitants Zozulya (22'), Susaeta (60')

Saúl Ais Reig, del col·legi valencià

Matx corresponent a la jornada 4 de Segona Divisió 2018-2019 amb la presència de 2.230 espectadors. Durant el matx s'ha recordat Jordi Pitarque en el minut 7 i s'ha protestat contra Javier Tebas en diferents trams de l'encontre.