El CF Reus cau derrotat davant l'Extremadura d'Enric Gallego

El davanter català ha marcat els quatre gols, remuntant el gol de Ricardo Vaz que ha posat per davant al conjunt ganxet

Vídeo resum de la derrota del CF Reus davant l'Extremadura (1-4) amb imatges de LaLiga123 TV

ReusExtremadura1819, CF Reus, Extremadura

Les bones sensacions en l'inici del partit del CF Reus davant l'Extremadura , avançant-se en el marcador, s'han vist emmarcades per la gran actuació individual d'Enric Gallego, protagonista del partit, marcant els quatre gols del conjunt extremeny (1-4). El conjunt de Xavi Bartolo ha sortit amb actitud, ganes i una gran oportunitat per endur-se tres punts i eixamplar la distància amb l'Extremadura, que començava la jornada per darrere en la classificació i estrenava entrenador, l'ex del Nàstic, Rodri.

L'Extremadura empata en l'últim minut el gol de Ricardo Vaz

El CF Reus ha sortit amb totes les peces disponibles, sense esperar al rival i a fer el seu futbol, el de control i possessió. Davant un equip que té problemes similars als dels roig-i-negres, en posicions de descens, però amb un gran perill: el màxim golejador de la categoria, Enric Gallego. No ha tardat a demostrar la seva ambició davant la porteria i, en el minut 9, amb una gran combinació amb Chuli, ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa, però l’àrbitre ha xiulat falta  en haver-hi un contacte clar amb Edgar Badia. Una acció que ha significat la reacció dels ganxets, que poc després, en una recuperació de Linares a tres quarts de camp, ha cedit l’esfèric a Ricardo Vaz a la frontal de l’àrea, que ha engaltat un xut potent per avançar al CF Reus en el marcador.

Un gol que ha deixat grogui a l’Extremadura que ha tardat a reaccionar i, just després, una acció per banda dreta dels roig-i-negres ha acabat amb una passada enrere de Linares que no ha trobat ningú. A la mitja hora de partit, els extremenys tenien els seus millors moments, quan per banda dreta Valverde, qui, amb una centrada xut posava en problemes a Edgar Badia. Tot seguit, el porter roig-i-negre ha mostrat els seus reflexos amb una gran aturada a Chuli. La insistència de l’Extremadura s’ha vist recompensada en el darrer minut de la primera meitat, quan una centrada per banda dreta, l’ha rematat Enric Gallego amb el cap posant l’empat en el marcador.

Ricardo Vaz ha adelantat al CF Reus amb un gran gol
Ricardo Vaz ha adelantat al CF Reus amb un gran gol | Laia Solanellas

Enric Gallego fulmina al Reus

L'Extremadura no ha donat opcions al CF Reus en la segona part, concretament, el davanter català Enric Gallego. Pilota que ha tocat a prop de la porteria, ocasió clara de gol. Una centrada des de banda dreta quan passaven poc més de deu minuts de la represa la rematava Gallego al fons de la xarxa, després d'una mala sortida d'Edgar Badia. El CF Reus s'ha refet i Linares ha tingut l'opció de l'empat en el minut 65 que ha marxat fora per molt poc, però en la següent jugada, el davanter català ha aprofitat una pilota dividida, que s'ha emportat davant Gus Ledes, amb possible falta, i ha definit amb molta qualitat davant Edgar transformant el seu hat-trick.

Amb dos gols per sota en el marcador, el conjunt roig-i-negre ho tenia tot en contra per aconseguir puntuar en aquesta jornada. El tècnic roig-i-negre ha mogut la banqueta per buscar un revulsiu, però ja en els darrers instants de partit, un altre cop i per quarta vegada en el partit, Enric Gallego recuperava una pilota, es dirigia a la porteria d'Edgar Badia i, amb un potent xut creuat, posant l'1 a 4 com a resultat definitiu en el partit. Una actuació magistral del màxim golejador de LaLiga 1|2|3|, que ja porta 13 gols aquesta temporada.

Enric Gallego ha sigut el protagonista del partit marcant els quatre gols de l'Extremadura | Laia Solanellas

En finalitzar el partit, el president del club, Xavier Llastarri, ha esperat l'entrada dels jugadors, mentre que el màxim accionista, Joan Oliver, ha s'ha quedat acceptant les crítiques dels aficionats, parlant amb ells, assumint la culpa de la situació per la qual travessa el CF Reus. El conjunt reusenc suma una nova derrota aquesta temporada i ja van quatre partits seguits sense conèixer la victòria, des de la darrera a l'Estadi Municipal enfront del Rayo Majadahonda. La pròxima jornada, el CF Reus es desplaçarà al Carlos Tartiere, per jugar contra el Reial Oviedo, el diumenge 25 de novembre, a les 18.00h.