El Telecable, festejant el títol

El Telecable goleja el Cerdanyola i suma la seva quarta Copa de la Reina

El club de Gijón guanya la Copa de la Reina tres anys després del seu darrer títol monàrquic i s’endú merescudament el títol cap a Astúries

Ja hi ha nou campió de la Copa de la Reina d’hoquei patins. El Telecable Hockey Club de Gijón ha guanyat la competició que s’ha celebrat aquests darrers quatre dies a la capital del Baix Camp després d’imposar-se per un contundent 3 a 7 al Cerdanyola gràcies a quatre gols de Sara Roces, la millor jugadora de la final. D’aquesta manera, i després de superar el Bigues i Riells als quarts i el Vila-sana a les semifinals, l’equip entrenat per Fernando Sierra s’acaba proclamant campió.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El Cerdanyola, voler i no poder

El Cerdanyola no ha pogut fer res per deixar el títol de campió de la Copa de la Reina a territori català. Les verdes, sorpresa agradable del torneig després d’eliminar dos dels favorits com el Manlleu o el Voltregà, han vist com la final es posava coll amunt des del minut 2. Marta González avança un Telecable que rapidament es veuria remuntat gràcies a un gol de Solé (minut 7) i un altre de Paredes (minut 12).

La reacció del Cerdanyola no ha pogut tenir continuïtat i la bona feina de les asturianes s’ha anat imposant. Sanjurjo empatava en el minut 18 i Sara Roces encetava el seu espectacle golejador amb dues dianes en el minut 20 per deixar el 2 a 4 provisional en el marcador.

El Telecable celebra la Copa de la Reina sobre el parquet del Pavelló Olímpic | Luis Velasco – RFEP

Segon temps amb intents per reaccionar

El Cerdanyola ha lluitat en gran part del segon temps per reduir les distàncies en el marcador i poder lluitar, cara a cara, per la Copa. L’equilibri ha dominat els primers deu minuts i no ha estat fins al minut 36 quan el marcador s’ha mogut. Malauradament per als interessos de les catalanes, Roces feia el seu triplet particular marcant el 2 a 5 en el minut 36.

Per acabar-ho d’adobar, Marta González feia el 2 a 6 en el minut 42, deixant la final sentenciada. Canal, en el minut 44, feia un 3 a 6 que acabaria rematant Roces. Canal, en el minut 44, feia un 3 a 6 que sentenciaria Roces en el 46 amb el 3 a 7. D’aquesta manera, el Telecable asturià suma la quarta Copa de la Reina i s’endú el trofeu cap a casa.

Cerdanyola

Suros, Xicota, Pera, Ramos i Solé. A la banqueta: Hernández, Canal, Paredes, Gimeno i Massons

Óscar Valverde i Tania Pardo

Matx corresponent a la final de la Copa de la Reina disputat al Pavelló Olímpic de Reus