Logo Instagram
Logo Whatsapp

Depriment golejada de Las Palmas al Nàstic

El Nàstic cau derrotat al camp de Las Palmas per 4 a 0 en un duel on planta cara fins que Arzo ha estat expulsat injustament. El segon temps, per oblidar

Iván López mira de lluny la celebració d'un dels gols de Las Palmas
Iván López mira de lluny la celebració d'un dels gols de Las Palmas | UD Las Palmas

Només han passat quatre jornades de lliga però l'afició del Nàstic ja està amb la moral enfonsada. Els grana han perdut al camp de Las Palmas per 4 a 0  en un duel marcat per la decisió del col·legiat Domínguez Cervantes d'expulsar injustament César Arzo, deixant l'equip de José Antonio Gordillo amb un futbolista menys des del minut 29. Una segona part per oblidar, anant darrere de la pilota i cometent errades en defensa, provoca una derrota dolorosa i que minva una mica més la moral d'una afició que sembla condemnada a patir i ser castigada per tercera temporada seguida.

Mutilats pel col·legiat

Els grana han plantejat una primera meitat seriosa a l'Estadio de Gran Canaria. L'equip, amb la defensa més experimentada de la present campanya, han mantingut la figura tot i que la possessió ha estat propietat del conjunt local. Els homes entrenats per José Antonio Gordillo han sabut tapar els forats i Las Palmas no ha trobat fluïdesa a l'hora de crear ocasions de gol. Era fàcil millorar la imatge oferta davant el Rayo Majadahonda però els tarragonins han estat capaços mínimament convèncer fins que Abraham Domínguez Cervantes ha dit prou.

El col·legiat andalús ha expulsat injustament César Arzo en el minut 29 quan el castellonenc ha fet caure Rubén Castro a 30 metres de l'àrea amb una pilota que s'escurava cap a la banda dreta. Tot i que Albentosa es trobava en paral·lel a l'acció en el centre de la defensa, Domínguez Cervantes ha interpretat que era una ocasió manifesta de gol de forma inexplicable i ha acabat amb la participació d'Arzo en el matx i, en part, amb les opcions d'extreure quelcom positiu de l'encontre. Djetei, que ha entrat en el camp en el lloc de Luís Suárez per recompondre la defensa, s'ha mostrat tou davant Rubén Castro i el canari ho ha aprofitat per emportar-se un esfèric i batre Bernabé en el minut 43.

Rubén Castro ha tornat a marcar-li dos gols a un equip tarragoní. En la jornada 1 li va fer al CF Reus | UD Las Palmas

Deu minuts del segon temps i matx sentenciat

El Nàstic ha saltat en la segona meitat sobre la gespa del terreny de joc amb el repte d'intentar fer-la grossa i, com a mínim, empatar amb un jugador menys. Malauradament aquesta il·lusió només ha durat deu minuts. En el minut 55, un xut des de fora de l'àrea de Timor  ha estat desviat pels peus d'un David Rocha que ha desviat, de forma involuntària, la trajectòria d'un esfèric que ha acabat al fons de la xarxa.

Aquest gol ha acabat de matar les mínimes esperances tarragonines. L'equip s'ha desfet, el domini canari s'ha accentuat i les errades grana ha tornat a fer acte de presència. Djetei, novament tou en el marcatge sobre Rubén Castro, ha enviat el 3 a 0 al fons de la xarxa en el minut 62 amb una bona rematada de cap i Lemos, amb una volea des de la frontal en el minut 71 aconseguia una espectacular diana que era el 4 a 0.

Maikel Mesa ha debutat davant la seva afició sent titular
Maikel Mesa ha debutat davant la seva afició sent titular | UD Las Palmas

Amb aquesta derrota, el Nàstic té força paperetes d'acabar la jornada com a cuer de Segona Divisió. Caldrà esperar a dissabte vinent a les 16.00 hores per intentar davant l'Osasuna sumar la primera victòria de la temporada a la lliga. Abans, dimecres a les 22.00 hores, visita copera al camp del Córdoba.

Las Palmas

Raúl, Lemos, Garcia, Cala, De la Bella, Timor, Galarreta, Tana (Blum 76'), Fidel (Sacko 67'), Mesa (Pekhart 60') i Castro

Gimnàstic

Bernabé, Iván López, Albentosa, Arzo, Abraham, Fali (Márquez 79'), Rocha, Coris, Omar (Abeledo 66'), Suárez (Djetei 35') i Manu

1-0 / Castro (43')

2-0 / Timor (55')

3-0 / Castro (62')

4-0 / Lemos (71')

Targetes grogues

Per als locals Timor (27'), Mesa (31'), De la Bella (49'), Galarreta (81') i Pekhart (91') i per als visitants Abraham (44'), Omar (46') i Márquez (82')

Targetes vermelles

Per al visitant Arzo (29')

Àrbitre

Abraham Domínguez, del col·legi andalús

Matx corresponent a la jornada 4 del campionat de lliga de Segona Divisió disputat a l'Estadio de Gran Canaria amb la presència de 12.119 espectadors