Sergi Torné, jugador del Calafell

El Calafell planta cara però talla la ratxa perdent a Lleida

El CP Calafell cau per 2 a 0 a la pista del Lleida Llista en un encontre molt net i equilibrat que s’han endut els de la Terra Ferma patint més de l’esperat

El Calafell ha patit una nova derrota després de quatre jornades sense perdre | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha perdut per 2 a 0 a la pista del Lleida Llista en el darrer matx de la jornada 17 de l’OK Lliga, derrota que ha suposat el punt final a la bona ratxa de resultat dels homes de Jordi Esteva. L’equip del Baix Penedès es presentava a territori lleidatà buscant la tercera victòria consecutiva i la cinquena jornada puntuant però els locals han estat més efectius de cara a porteria contrària i s’han endut els tres punts després de suar més d’allò que podien esperar.

‘Xixi’ Creus estrena l’electrònic

La igualtat entre ambdós equips ha estat la tònica durant un matx molt net. Cap dels dos bàndols ha vist una targeta blava, no hi ha hagut cap penal ni cap falta directa per acumulació de faltes (vuit per equip) al llarg dels 50 minuts. Això ha provocat que les clares ocasions de gol es reduïssin considerablement fins al punt que el marcador final ha estat digne d’un partit de futbol.

El reusenc Jordi Creus, que avui ha començat l’encontre des de la banqueta, inaugurava el marcador en el minut 17. Una centrada seva des de la banda esquerra de l’atac era desviada sense voler per Sergi Romeu. El capità calafellenc, intentant rebutjar, ha despistat Martí Serra i aquest no ha pogut evitar la diana inaugural.

Lluita i equilibri

El Calafell no s’ha ensorrat i ha seguit buscant la porteria rival. El Lleida, actuant com a local, ha gaudit de les seves ocasions però no ha tingut encert davant la porteria. Els del Baix Penedès han començat a estirar línies amb el pas dels minuts i quan el Lleida patia més, ha arribat la sentència. Una internada per la banda esquerra de l’atac ha acabat amb una aturada de Serra que ha deixat la bola a prop de l’estic d’un Maxi Oruste que, després de mitja volta, ha anotat el 2 a 0.

Amb aquest resultat, el Calafell es queda en la novena plaça amb 21 punts i buscarà diumenge a les 12.30 hores contra el Reus Deportiu Miró un nou triomf davant el seu públic.