Logo Instagram
Logo Whatsapp

El Calafell cau davant el Lleida a base de faltes directes

El Calafell perd per 2 a 5 contra el Lleida Llista en un duel on els verds s'avancen però acaben sent remuntats per l'efectivitat lleidatana en les boles aturades

El Calafell ha perdut el primer matx de la temporada
El Calafell ha perdut el primer matx de la temporada | OK Liga TV

Primera derrota del Club Patí Calafell en el seu retorn a l'OK Lliga després de caure davant el Lleida Llista per 2 a 5. Els homes entrenats per Jordi Esteva no han pogut evitar el triomf dels de la Terra Ferma després de veure com l'efectivitat visitant en les jugades a pilota aturada desequilibraven un duel on els calafellencs havien colpejat primer.

El gol de Romeu, un miratge

El duel començava amb el Calafell obrint el marcador. S'arribava al minut 8 quan Sergi Romeu aconseguia batre el porter visitant Lluís Tomàs per situar un il·lusionant 1 a 0 en el marcador. Els del Baix Penedès, que afrontaven el matx després de sumar quatre dels sis primers punts en joc, només han tingut dos minuts d'alegria perquè ràpidament empataria Roberto Di Benedetto en el minut 10.

Tot i que ambdós bàndols han buscat trencar l'equilibri en el marcador al llarg dels primers 25 minuts, s'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com el partit es decantava. Malauradament ho ha fet cap a l'equip blau gràcies a una falta directa. Serra, que en el minut 30 ja havia aconseguit evitar un gol del Lleida aturant una falta directa a Roberto di Benedetto, res podia fer en una acció idèntica davant Maxi Oruste. El davanter visitant anotava l'1 a 2 en el minut 31 i completava la remuntada lleidatana.

Les faltes directes, decisives

Dos minuts després del gol visitant, el Calafell gaudia d'una falta directa a favor però Lluís Tomàs evitaria l'empat. El Lleida no perdonava i els locals sí. La quinzena falta del Calafell, produïda en el minut 40, permetria a Roberto Di Benedetto anotar l'1 a 3. Tres minuts després, Bruno  faria l'1 a 4 gràcies a un gol de murri entrant des de darrere de la porteria, el verd Gerard Pujol aprofitaria una falta directa per fer el 2-4 en el minut 47 però Roberto Di Benedetto, mitjançant una falta directa, situaria el 2-5 definitiu a un minut del final.

Amb aquest resultat, l'OK Lliga es posa al dia i tothom ja ha disputat tres jornades de lliga. El Club Patí Calafell es troba actualment en la novena posició acumulant quatre punts, tres més que la zona de descens. La pròxima cita dels verds tornarà a ser com a local diumenge a les 12.30 hores contra el Club Patín Alcobendas.