Logo Instagram
Logo Whatsapp

El Calafell guanya a Lloret de Mar i comença amb bon peu

El conjunt entrenat per Jordi Esteva s'ha emportat els tres punts de Lloret de Mar (3-5) gràcies a dos gols de Palau, dos de Pujol i un de Vázquez

Jordi Esteva dona instruccions als seus jugadors
Jordi Esteva dona instruccions als seus jugadors | OK Liga TV

Inici victoriós del Club Patí Calafell en el seu retorn a l'OK Lliga. El conjunt entrenat per Jordi Esteva ha guanyat per 3 a 5 a la pista del Lloret després d'un encontre que s'ha decidit en el segon temps per provocar que els verds sumin els tres primers punts de la temporada a la pista d'un dels teòrics rivals directes a finals de temporada.

Dos gols en dos minuts

El duel a Girona ha necessitat quinze minuts per poder veure les primeres dianes. Ha estat el Calafell qui ha colpejat primer després d'una jugada per la banda esquerra de l'atac verd que ha acabat amb una rematada d'Oriol Palau per batre el porter local Ferran Serra. Els homes de Jordi Esteva aconseguien avançar-se en el marcador, anotant el primer gol de la temporada 2018-2019 on tornen a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Malauradament ha durat poc l'alegria a casa dels del Baix Penedès perquè el Club Hoquei Lloret ha empatat en la jugada posterior. Una bola morta dins de l'àrea calafellenca ha estat aprofitada per  Plaza per enviar l'esfèric al fons de la xarxa. L'acció, força evitable, podria haver-se impedit amb més contundència defensiva rebutjant la bola amb més encert. Els dos gols en pocs segons de diferència han revolucionat l'encontre. Ambdós conjunts han buscat les porteries rivals però l'electrònic no s'ha mogut fins al segon temps.

Remuntada local i reacció visitant

El Club Patí Calafell ha hagut de suar de valent per sumar el primer triomf de la temporada. El conjunt de Jordi Esteva ha vist com el Lloret aconseguia remuntar momentàniament el marcador gràcies a Moisés Aguirre en el minut 35, aprofitant una centrada després d'una bola rebutjada per la tanca del fons de la pista. Tal com ha succeït en el primer temps, la reacció del contrari ha arribat a l'instant. Oriol Palau, amb un gran xut, ha empatat (2-2) només 30 segons després per amargar la diana local.

No ha estat fins al minut quan el Calafell ha començat a encarrilar el triomf. Pujol ha aconseguit transformar una falta directa per fer el 2 a 3 en el minut 37 i Joan Vázquez es desmarcava en el minut 41  per anotar un 2 a 4 que començava a desgastar les esperances de puntuar dels gironins. Martí Serra, que havia evitat el 3 a 3 abans del gol de Vázquez, no ha pogut fer res en el minut 43 quan Àlex Grau l'ha batut amb un xut de llarga distància. Era el 3 a 4 i faltaven set minuts per al final. Tot i que el Lloret ha buscat l'empat canviant el porter pel cinquè jugador de pista, ha estat Gerard Pujol qui ha sentenciat en el minut 48. Aprofitant l'absència del porter rival, Pujol ha engaltat un xut des del seu mateix camp per anotar el 3 a 5 definitiu.

La pròxima cita calafellenca serà diumenge 30 de setembre a les 12.30 hores rebent la visita del Lleida Llista al Pavelló del Club d'Esports Vendrell per culpa de les obres a les quals s'està sotmetent el Pavelló Joan Ortoll de Calafell.