El CF Reus segueix de pega i cau davant el Mallorca (0-2)

El CF Reus cau per 0 a 2 davant el Mallorca, pateix la quarta derrota consecutiva i seguirà una setmana més en zona de descens

Vídeo resum de la derrota del CF Reus davant el Mallorca (imatges de LaLiga123 TV)

Ricardo Vaz amb cara de circumstàncies després del 0-2 balear

El CF Reus ha perdut per 0 a 2 davant el Mallorca en el partit de la jornada 16 de Segona Divisió, encontre que ha servit per veure una millora de competitivitat en el conjunt de Xavi Bartolo però que no ha permès sumar cap punt al caseller. Els roig-i-negres segueixen de pega. Més enllà del rendiment esportiu afectat per la situació que viu la plantilla, els del Baix Camp han tornat a demostrar que quan un està de pega, no surt res. Els dos gols balears han arribat procedents de refusos. El primer després d'una falta i el segon, després d'un penal.

Moore destaca enmig de la igualtat

El CF Reus i el Mallorca no han quallat una primera meitat que vagi a passar a la història recent d'ambdós equips. La igualtat entre reusencs i balears ha estat la tòpica d'uns primers 45 minuts on les ocasions clares de gol han brillat per la seva absència. Tot i que si algú ha destacat per sobre de la resta, ha estat Shaq Moore. El nord-americà, titular avui després de ser-ho el darrer cop contra l'Almeria a la Copa del Rei, ha esdevingut un dels jugadors més actiu sota les ordres de Xavi Bartolo.

Els ganxets han avisat en el minut 2 amb una centrada de Ricardo que ha tocat la xarxa per sobre del travesser i en la recta final del primer temps amb una jugada embolicada dins de l'àrea a càrrec de Linares. El Mallorca, per la seva banda, deixava l'ocasió més clara dels primers 45 minuts en l'equador: Sastre entrava dins de l'àrea i engaltava un xut que obligava Badia a enviar a corner amb un braç.

Moore ha estat un dels jugadors més destacats del primer temps
Moore ha estat un dels jugadors més destacats del primer temps | Laia Solanellas

Valcarce colpeja i Lago sentencia

El segon temps ha mantingut la tònica de partit equilibrat i sense grans ocasions, tot i que el Mallorca ha trepitjat més a fons l'accelerador. Amb el record dels dolents inicis de segon temps després de perdre contra l'Oviedo i l'Extremadura, el CF Reus ha vist com Àlex López s'inventava una xilena que ha acabat amb l'esfèric sortint a prop del pal dret de Badia. La rèplica arribava en el minut 57 amb un llançament de cantonada que Linares rematava a la perfecció, tot i que un defensa balear ha rebutjat sota pals quan ja es començava a assaborir la diana.

Malauradament l'ensurt ganxet no ha anat a més i qui ha realitzat la primera clatellada ha estat el Mallorca. Una centrada procedent d'una falta era rebutjada per un Èdgar Badia que no ha pogut quedar-se amb l'esfèric. La pilota ha seguit viva i Valcarce ha pogut engaltar un bon xut que s'ha colat a prop de l'escaire dret de la porteria ganxeta. Amb el 0 a 1, els nervis ha començat a notar-se. La situació extraesportiva que viu l'equip pesa i el desgast físic de jugadors amb molts minuts a l'espatlla també.

Fran Carbia lluita la pilota amb un rival
Fran Carbia lluita la pilota amb un rival | Laia Solanellas

Com en els darrers dos partits, el conjunt ganxet no ha pogut demostrar la capacitat de reacció desitjada i el triomf ha anat a parar a les maletes balears després de veure com Moore cometia penal i Lago Junior aprofitava el refús de Badia, com la setmana passada a Oviedo, per fer el 0 a 2. La pròxima cita roig-i-negra serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp de l'Alcorcón, líder de Segona Divisió i confirmada com una de les millors defenses del campionat.

CF Reus

Badia, Moore, Olmo, Catena, Mikel, Ledes, Domínguez (Carbonell 70'), Mario, Ricardo, Fran (Querol 70') i Linares

Mallorca

Parera, Gámez, Raillo, Campos, Sastre, Rodríguez, Baba, Lago, Valcarce (Buenacasa 80'), Castro (Stoichkov 60') i De Groot (Abdon 88')

0-1 / Valcarce (69')

0-2 / Lago Junior (90')

Per al local Catena (68') i per als visitants Buenacasa (81') i Xisco Campos (83')