El CF Reus perd contra el Mestalla (1-0)

L'equip entrenat per Xavi Bartolo finalitza amb la primera i única derrota de l'estiu. Un gol del local Blanco en el quart minut de partit decanta la balança
Moore ha estat titular en el darrer partit de l'estiu
Moore ha estat titular en el darrer partit de l'estiu | CF Reus

El CF Reus Deportiu no ha pogut tancar amb bon gust de boca la pretemporada després de caure derrotat al camp del València Mestalla per 1 a 0. Els homes dirigits per Xavi Bartolo han consumat així la primera i única derrota de tot l'estiu contra un rival d'inferior categoria tres dies després d'imposar-se i donar una magnífica imatge contra el Girona, conjunt superior en tots els aspectes.

Blanco trenca el matx en quatre minuts

Tot i que ha estat el CF Reus Deportiu aquell qui ha començat a rondar la porteria local gràcies a una rematada de Karim Yoda que ha finalitzat en llançament de cantonada, ha estat el filial valencianista aquell que ha vist porteria. Una jugada personal d'Àlex Blanco quan no s'havia arribat al minut 5 ha permès al Mestalla avançar-se en el marcador. Pol Freixanet, avui titular, ha rebut així el segon gol en contra del CF Reus en tota la pretemporada.

Xavi Bartolo, tècnic ganxet, ha presentat sobre la gespa de l'Estadi Antonio Puchades un onze inicial totalment diferent del de dimecres davant el Girona FC. L'entrenador de la Terra Ferma ha apostat per l'onze roig-i-negre del segon temps davant els gironins, deixant els titulars a la banqueta de cara a la segona meitat.

Carbia condueix la pilota amb la pressió d'un rival
Carbia condueix la pilota amb la pressió d'un rival | CF Reus

Intentant un empat que no ha arribat

La diana valenciana en el minut 4 de partit deixava 86 per endavant per intentar igualar l'encontre. El CF Reus ho ha intentat però no ha estat capaç. Olmo, amb una rematada de cap, i Lekic aprofitant un contraatac no podien enviar l'esfèric al fons de la xarxa defensada per Rivero. Abans del descens, Freixanet ha hagut d'actuar en un duel individual d'u contra u per evitar el segon gol local.

El segon temps ha servit per veure com el CF Reus premia l'accelerador buscant la igualada. El reusenc Isaac Cuenca i Karim Yoda, ocupants de les bades ofensives, han generat perill però sense suficient encert per a empatar. L'ocasió més clara ha estat per Miguel Linares, qui al minut 88 s'ha quedat sol davant el porter valencianista però aquest li ha endevinat les intencions i ha evitat l'empat.

D'aquesta manera el CF Reus tanca la pretemporada amb la primera i única derrota, havent encaixat avui el segon gol de la campanya 2018-2019. La pròxima cita ja serà la de la primera jornada de lliga el pròxim diumenge 19 d'agost a les 22.00 hores al camp de Las Palmas.