El Nàstic perd contra l'Espanyol (0-2)

El conjunt de José Antonio Gordillo no ha pogut donar la sorpresa i l'Espanyol s'ha acabat enduent un sòlid triomf

Els blanc-i-blaus han imposat la superioritat de l'equip de Primera
Els blanc-i-blaus han imposat la superioritat de l'equip de Primera | Laia Solanellas

No ha pogut ser. El Nàstic no ha pogut donar la sorpresa i ha perdut per 0 a 2 contra l'Espanyol en el darrer partit amistós que el conjunt grana jugarà al Nou Estadi abans d'encetar la lliga contra el Tenerife el pròxim 20 d'agost. Els tarragonins, en un matx marcat per la calor i la pluja que ha caigut sobre la gespa en part del segon temps, han intentat donar una alegria a l'afició present a les graderies però no ho han aconseguit.

Baptistao avança l'Espanyol

El conjunt perico que dirigeix Rubí ha sortit a la gespa del Nou Estadi amb l'exgrana Álvaro Vázquez com a davanter referència. Tot i la motivació del badaloní, el primer a donar un avís al rival ha estat el Nàstic mitjançant Tete Morente, qui ha intentat sorprendre Diego López sense èxit en el minut 6. L'Espanyol contestava en el minut 10 mitjançant Naldo però Bernabé Barragán, en dues ocasions, evitava la diana barcelonina.

Barreiro rematava sobre un Diego López en el minut 20 que veia com Álvaro Vázquez contestava a l'àrea contrària, trobant-se una bona mà de Barragán. La calor ha passat factura als dos equips, necessitant una aturada en el joc per hidratar-se. Ha estat l'Espanyol qui ha paït millor aquesta hidratació, ja que en el minut 41 ha realitzat una jugada combinada molt ben trenada que ha acabat amb una rematada propera a l'escaire de Leo Baptistao, fent pujar el 0 a 1 en el marcador.

L'afició perica s'ha deixat veure per la graderia del Nou Estadi
L'afició perica s'ha deixat veure per la graderia del Nou Estadi | Laia Solanellas

Fali acaba expulsat i l'Espanyol sentencia

Tot i que els homes de Gordillo han buscat la igualada en el segon temps, el matx s'ha acabat de perdre en el minut 67. Una entrada de Fali sobre Víctor Sánchez ha acabat amb vermella directa per al migcampista grana. Vuit minuts després, amb l'exgolejador del Zaragoza Borja Iglesias sobre la gespa, ha arribat el definitiu 0 a 2. Una assistència en profunditat de Sergi Darder ha deixat sol Iglesias davant Becerra. El pitxitxi aragonès de la campanya passada ha superat l'exporter del Girona i ha anotat a plaer el gol de la sentència.

S'ha intentat maquillar el marcador però no ha estat possible i el Nàstic consuma la seva segona derrota de la pretemporada en el que, a hores d'ara, és el darrer partit confirmat per jugar. Si no hi ha cap duel més, fet poc probable, la pròxima cita tarragonina ja serà dilluns 20 d'agost amb la visita del Tenerife al Nou Estadi.

El Nàstic no ha pogut donar la sorpresa
L'exgrana Álvaro Vázquez ha estat titular | Laia Solanellas

Bernabé (Becerra 62′), Kakabadze (Figueras 76′), Fali, Márquez (Rocha 62′), Tete (Mesa 67′), Uche (Luis Suárez 62′), Barreiro (del Moral 62′), Dumitru (Abeledo 46′), Salva Ferrer (Arzo 46′), De Nova (Brugui 78′) i Mejías (Djetei 62′)

Espanyol

Diego López, Pipa, Naldo, Duarte, Álvaro, Baptistao (Sánchez 59′), Didac Vilà (Hermoso 53′), Álex (Darder 70′), P. Piatti (Melendo 59′), Puado (Iglesias, 70′), Roca (Pérez 59′)

0-1 / Baptistao (41′)

0-2 / Iglesias (75′)

Per als locals Uche (14′), Rocha (67′) i Arzo (76′) i per al visitant Sánchez (67′)

Targetes vermelles

Per al local Fali (67')

Rubén Ávalos Barrera

Matx disputat al Nou Estadi. Abans del partit s'ha realitzat la presentació dels jugadors del Nàstic