El Nàstic perd contra el Rayo Majadahonda (0-1) i comença a preocupar

El conjunt grana ofereix una pèssima imatge davant l'afició contra un equip que ha dominat per complet la primera meitat i ha fallat molt davant la porteria de Bernabé

NàsticRayoMajadahonda1819, Nàstic
Els grana han patit la primera derrota de la temporada al Nou Estadi | Gimnàstic

És aviat però comença a preocupar. El Nàstic ha perdut per 0 a 1 contra el Rayo Majadahonda amb un gol del visitant Nico en el minut 82  i ha cedit la primera derrota al Nou Estadi després d'un duel on el marcador final es queda relativament curt per als mèrits fets pel conjunt madrileny sobre la gespa. El Rayo, nouvingut a la categoria i amb divuit fitxatges a l'espatlla, ha mostrat ser molt més equip davant un Nàstic que, tot i les dolentes sensacions, ha estat a punt d'empatar amb una rematada de Fali a l'escaire.

Primera meitat per oblidar

Els primers 45 minuts realitzats pel Nàstic de Tarragona han despertat els primers xiulets de la temporada quan només han passat tres jornades. L'equip grana, sense capacitat per crear futbol i perdent la possessió amb excessiva facilitat, ha desesperat un públic local que ha vist com Bernabé es convertia en l'heroi del primer temps malgrat que ha estat a punt d'empassar-se un gol en una deficient sortida en una pilota aèria en el minut quatre.

Els madrilenys, millors en arribades i insistència després de provar diferents llançaments de cantonada que no han trobat premi. Una única oportunitat nastiquera, amb un xut d'Uche en el minut divuit, han alegrat el primer temps tarragoní. Des d'aleshores, el Nàstic ha desaparegut i el domini ha estat aclaparador per part dels visitants. Bernabé, qüestionat per les seves primeres accions, s'ha refet amb diferents intervencions de mèrit. La primera, en el minut 34 evitant el 0 a 1 d'Enzo Zidane i després en el minut 38 quan ha enviat a corner un xut potent que anava escorat a la base del pal dret i, posteriorment, traient la pilota quan es colava per l'escaire dret en la rematada de cantonada.

Sebas Coris no ha quallat una actuació destacada | Gimnàstic

D'un possible penal a l'expulsió de Cadamuro

Les dolentes vibracions mostrades en el primer temps han estat aturades en la segona meitat. Tot i que l'equip de Gordillo ha seguit mostrant inoperància en la punta d'atac, l'equip no perdia tantes pilotes en defensa i posava els fonaments per intentar guanyar. Aquesta era la teoria però la pràctica ha estat una altra. Bernabé, en dues jugades on no hi ha hagut entesa amb la defensa, ha estat a punt d'encaixar un gol ridícul. Coris provava Basilio en el minut 58 però tot canviava en el minut 73.

Amb 0 a 0 en el marcador, Tete Morente era objecte d'una falta que es trobava a llindar de l'àrea. Hagi estat dins o fora, l'acció hauria d'haver finalitzat amb una falta. L'àrbitre Varón Aceitón no ha xiulat res i la jugada ha acabat amb un contraatac que ha tallat Cadamuro, sent castigat amb la segona targeta groga i sent expulsat. Del possible 1 a 0 a quedar-se amb un home menys.

Uche ha gaudit de la millor ocasió del Nàstic per tot el partit
Uche ha gaudit de la millor ocasió del Nàstic per tot el partit | Gimnàstic

A aquest factor cal afegir les molèsties físiques de molts jugadors com Fali, Josua, Iván López i Coris, fet que ha condicionat el rendiment d'un Nàstic que ha acabat encaixant el gol de la justa derrota quan Nico rematava dins de l'àrea petita una centrada des de la banda esquerra de l'atac visitant. Tot i que Fali ha enviat una pilota al pal dret de Basilio, els grana no han pogut empatar quan, irònicament, han tingut més ocasions en la punta d'atac. Amb aquesta derrota, el Nàstic tancarà la jornada com a cuer de la categoria amb un únic punt sumat dels nou possibles. I la pròxima cita, de les més difícils de la campanya: divendres a les 20.00 hores al camp de Las Palmas.

Bernabé, Iván López (Djetei 55'), Josua, Cadamuro, Abraham, Rocha, Márquez (Fali 46'), Tete, Coris, Uche (Omar 74') i Barreiro

Rayo Majadahonda

Basilio, Rafa López, Verdés, Galán, Morillas, Carcelén, Valentín, Enzo (Fede Varela 60'), Ruibal (Nico 74'), Aitor i Toni Martínez (Jeisson 55')

0-1 / Nico (82')

Per als locals Rocha (30'), Cadamuro (51' i 72'), Fali (59') i Djetei (71') i per al visitant Carcelén (1'), Galán (86')