El CF Reus elimina l'Osasuna i passa de ronda a la Copa del Rei (1-2)

Pol Freixanet ha estat el protagonista de la primera part i Fran Carbia i Juan Domínguez han posat els gols en la segona | Clerc ha retallat distàncies al final del partit

Celebració del gol de Fran Carbia (0-1) al Sadar
Celebració del gol de Fran Carbia (0-1) al Sadar | Jesús Riaño / NavarraSport.com

El CF Reus segueix endavant a la Copa del Rei. Els roig-i-negre han guanyat per 1 a 2 en un duel molt difícil contra l'Osasuna a l'Estadi del Sadar. Els homes de Xavi Bartolo han realitzat un partit molt seriós, amb un Pol Freixanet que amb les seves aturades ha estat protagonista del partit. Els ganxets es posarien per davant en el marcador amb els gols de Fran Carbia i Juan Domínguez, però Carlos Clerc retallaria diferències en els minuts finals quan els jugadors de l'Osasuna s'han abocat a l'àrea reusenca, però en un últim intent, es tornarien a topar amb el porter roig-i-negre.

Pol Freixanet protagonista en la primera meitat

El CF Reus ha arribat al Sadar en un moment no gaire adequat per l'equip i, a més, ho ha fet en un camp gens fàcil. La primera meitat entre l'Osasuna i ganxets ha tingut un clar protagonista: Pol Freixanet. El porter encarava el primer partit en competició oficial com a titular i està salvant els roig-i-negre de les arribades dels 'rojillos'. En els primers minuts, Kike Berja de cap, primer, i després, un u contra u amb David Rodríguez, l'ex del Fuenlabrada ha realitzat unes excel·lents aturades.  El CF Reus també ha tingut les seves opcions amb Mario Ortiz com a protagonista. Primer ha realitzat un xut que ha acabat a córner i la més clara dels ganxets, després d'un rebot després d'una pilota parada, Olmo ha marxat per la banda esquerra de l'àrea i la seva centrada ha acabat amb un cop de cap de Mario que ha marxat per poc per la línia de fons.

En el minut 25 l'Osasuna ha tingut una gran oportunitat per avançar-se al marcador amb un excel·lent cop de cap de David García, després d'una centrada de Roberto Torres en un córner, però, una altra vegada, els de Pamplona s'han topat amb Pol Freixanet. Com ho faria també Iñigo Pérez, amb un xut creuat amb cama esquerra que ha desviat el porter roig-i-negre. Ja en els minuts finals de la primera part, una centrada per banda esquerra del CF Reus, ha acabat als peus de Bastos, que ha engaltat un xut potent, però ha marxat per línia de fons.

Mario Ortiz pressiona un rival per robar-li la pilota
Mario Ortiz pressiona un rival per robar-li la pilota | Jesús Riaño / NavarraSport.com

Carbia i Juan Domínguez marquen i l'Osasuna lluita fins al final

La segona part ha començat amb el domini total dels homes de Xavi Bartolo, que han buscat tocar la pilota i tenir la possessió durant aquest segon període.Tot i la pressió alta d'Osasuna, el CF Reus sortia jugant la pilota i, encara que es complicava en algun moment la sortida, trobaven una bona solució. En el minut 60 de partit, s'ha vist recompensada aquest domini i, en un contraatac, Arjona ha filtrat una pilota profunda a Fran Carbia, que un cop dins de l'àrea, ha buscat el xut que amb l'ajuda del defensa ha acabat dins de la porteria. Després del primer gol, s'han començat a moure les banquetes i Juan Domínguez entraria substituint Mario Ortiz i, poc després, l'autor del gol roig-i-negre també seria canviat amb unes molèsties i entraria Linares.

Poc després del primer gol ganxet,  Domínguez, que portava poc més de 5 minuts en el terreny de joc, aprofitaria una pilota morta dins de l'àrea de l'Osasuna i engaltaria un xut amb la dreta, que enviaria al fons de la xarxa, posant el 0 a 2 en el marcador. Ja amb dos gols en contra, l'Osasuna ha realitzat els dos canvis que li quedaven i posaria tota la pólvora al camp. No ha sigut fins al minut 88 quan Carlos Clerc ha escurçat distàncies en el marcador i ja amb tots els jugadors 'rojillos' a l'atac, novament Pol ha realitzat una gran aturada per arribar al final del partit amb aquest resultat, tot i l'empenta de l'equip navarrès.

Ricardo Vaz va tornar a ser titular mesos després de la seva lesió
Ricardo Vaz va tornar a ser titular mesos després de la seva lesió | Jesús Riaño / NavarraSport.com

Els roig-i-negres coneixeran el proper rival divendres 14 de setembre a les 12:00 hores quan tingui lloc el sorteig de la Copa del Rei. La pròxima cita lliguera del CF Reus serà dissabte 15 de setembre a les 18.00 hores visitant l'Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife.