Logo Instagram
Logo Whatsapp
Villanueva ha tornat a patir desajustaments

El Nàstic perd al camp d’Osasuna i segueix sense aixecar el cap

El Nàstic perd per 1 a 0 al camp de l’Atlético Osasuna en un duel on un gol fantasma acaba decidint el triomf local. És la dissetena derrota grana

Mikel Villanueva en una acció del partit al Sadar | Jesús Riaño / NavarraSport.com

I ja en van disset. El Nàstic ha perdut per 1 a 0 al camp de l’Atlético Osasuna i no ha pogut sorprendre al camp del líder de Segona en un duel que s’ha decidit en una acció amb relativa polèmica. Una rematada de Roberto Torres en el segon pal era rebutjada per Bernabé Barragán sobre la línia. Després d’uns segons d’incertesa, l’àrbitre assistent ha considerat que la pilota ha entrat íntegrament, tot i que cap de les captures televisives permet afirmar amb claredat si el 100% de l’esfèric ha travessat la línia de gol.

Torres avança l’Osasuna amb un gol fantasma

El Nàstic afrontava el difícil repte d’aconseguir un triomf al camp d’un Osasuna que acumulava nou victòries seguides com a local. Els tarragonins, tot i el clar favoritisme navarrès, no ha sortit atemorit sobre la gespa tal com demanava divendres Enrique Martín. Tan es així que José Kanté ha estat el primer en avisar el rival. Una bola dins de l’àrea ha estat caçada per un Kanté que l’ha intentat aixecar amb una vaselina. Ho ha aconseguit però no amb la suficient potència per superar el porter local Rubén.

Passat el primer ensurt, l’Osasuna ha començat a estirar les seves línies. Brandon avisava Bernabé en el minut 5 i Olavide aprofitava un desajustament defensiu entre Villanueva i Fali per posar a provar els reflexos del porter grana. No ha estat fins al minut 26 quan el Nàstic, després de treure aigua fora del vaixell en moments d’atacs constants dels locals, provocava el gran ensurt del primer temps. Una centrada de Josema des de la banda esquerra era rematada per Sadik, enviant l’esfèric un pam per sobre del travesser de Rubén.

Osasuna ha decantat el matx en el minut 40
El gol de Roberto Torres en el minut 40 ha decidit el matx | Jesús Riaño / NavarraSport.com

I quan semblava que l’empat inicial podria arribar al descans, Roberto Torres ha fet el gol fantasma de la jornada. Una centrada des de la banda esquerra, habilitada prèviament per un Fali que trencava el fora de joc en la pujada des del darrera, era enviada a porteria per Roberto Torres. Bernabé, quasi en la seva totalitat dins de la porteria, treia la pilota lluny dels seus dominis. Tot i la confusió inicial, l’àrbitre assistent ha donat validesa a la diana.

Millora insuficient per empatar

La segona part ha tingut Bernabé Barragán novament com a protagonista. El porter sevillà ha tret sota pals una rematada de Brandon en el minut 57 després d’un llançament de cantonada i que podia haver acabat amb el 2 a 0. El Nàstic, amb el pas dels minuts, ha passat a portar el rol actiu del matx. Sobretot amb l’entrada de Barrada sobre la gespa en el minut 58. L’ex del Getafe ha mostrat nous detalls, sobretot quan ha combinat amb un Kanté que novament ha portat el pes ofensiu de l’equip.

Fali en el moment de caure lesionat
Fali va patir mal al colze esquerre i no va poder finalitzar l'encontre | Jesús Riaño / NavarraSport.com

Una centrada de Pipa en el minut 68 era rematada per Barrada, qui enviava l’esfèric un pam a la dreta de Rubén. Kanté i Abraham provaven sort des de la frontal, trobant-se en ambdues ocasions un porter d’Osasuna que ha desviat el perill. Tot i que els d’Enrique Martín han anat guanyant pes en la recta final, una maleïda lesió de Fali en un llançament de cantonada ha deixat els grana amb deu homes en els darrers minuts, trencant així qualsevol possibilitat de mantenir el nivell amb un futbolista menys.

Amb aquest resultat, tot segueix igual. De moment. Els grana són cuers amb 21 punts i segueixen a sis de la permanència a l’espera dels resultats de la jornada 28 de Segona. La pròxima cita dels tarragonins serà dissabte vinent a les 20.00 hores rebent l’Albacete.