Sis minuts fatídics deixen el CF Reus sense opcions a Oviedo

El CF Reus ha perdut contra el Real Oviedo (3-0) un encontre on han plantat cara durant els primers 45 minuts però l’inici del segon temps condemna els ganxets

Vídeo de la derrota del CF Reus al camp de l'Oviedo (imatges de LaLiga123)

Figueroa Vázquez anotant una de les targetes grogues del matx

Nova derrota del CF Reus, la tercera consecutiva i quarta en cinc partits, després de perdre per 3 a 0 al camp del Real Oviedo un partit on ha pogut batallar de tua  tu en la primera meitat i on dos gols en contra en els primers sis minuts de la segona meitat han impedit el conjunt de Xavi Bartolo poder gratar quelcom de positiu del Carlos Tartiere, fet que condemna al conjunt ganxet a encadenar la cinquena jornada sense guanyar i situar-se en la vintena posició amb només 13 punts, ara ja a dos de la permanència després dels resultats de la jornada.

Primera meitat equilibrada

Tot i que el Real Oviedo ha estat l’equip més dominador en els primers 45 minuts, el CF Reus ha aguantat ben plantat sobre la gespa de l’estadi asturià. L’equip d’Anquela, amb Mossa més avançat, ha rebut un conjunt roig-i-negre amb l’absència de Jesús Olmo, lesionat per un cop al gluti dret. Amb Mikel tornant a l’onze i Pereira en el lloc de Borjita, Xavi Bartolo tornava a apostar per un 4-3-3 que ha permès donar una mica de batalla en el primer temps.

Ricardo ha acabat el partit lesionat i sent substituit
Ricardo ha acabat el partit lesionat i sent substituit | Luís Manso / ElDesmarque Asturias

L’Oviedo ha dominat però no ha generat una gran quantitat d’ocasions de gol. Clares, només dues en els primers 45 minuts. Èdgar Badia ja havia d’actuar en els primers instants de partit aturant una arribada d’Ibra. Els roig-i-negres, desapareguts en atac, no han arribat a generar inquietud sobre la porteria de Champagne fins que el matx ja estava decidit. Pereira ha pogut cometre penal sobre Ibra en el minut 20 però no s’ha assenyalat res.

Sis minuts i adéu als punts

L’inici del segon temps no ha pogut ser pitjor per al CF Reus. En una de les primeres arribades locals després de la represa, Mossa ha vist porteria. Una jugada col·lectiva de l’Oviedo ha acabat amb el valencià caçant una pilota dins de l’àrea per superar Èdgar Badia en el minut 46. El 2 a 0 arribaria sis minuts després gràcies a una falta directa de Bárcenas que ha enviat la pilota per sobre de la barrera i ha entrat just davant dels guants d’Èdgar Badia.

Per si el partit no estigués prou sentenciat, l’Oviedo ha fet el 3 a 0 en el minut 67 aprofitant un refús d’un penal. El llançament inicial ha estat intervingut per Badia però el refús ha arribat a un company que ha tornat la pilota al golejador per enviar l’esfèric al fons de la xarxa. Amb el partit resolt, els asturians han aixecat el peu de l’accelerador i el CF Reus ha generat les millors ocasions del duel. Linares, en el minut 80, veia com Champagne enviava a corner una bona rematada de cap. Un minut després, Champagne tornava a desfer una ocasió ganxeta.

Catena ha rebut un fort cop al cap en la recta final del matx
Catena ha rebut un fort cop al cap en la recta final del matx | Luis Manso / ElDesmarque

Consumada la derrota, el CF Reus acumula ja cinc jornades sense guanyar havent sumat només un punt dels darrers quinze en joc. L’equip ha caigut a la vintena plaça i haurà d’esperar a dissabte vinent a les 18.00 hores per intentar tornar al camí del triomf davant el Mallorca de Vicente Moreno. Fins aleshores, el partit es juga als despatxos.

Real Oviedo

Champagne, Hernández, Bolaño (Boateng 75’), Alanís, Johannesson, Folch, Muñoz, Mossa, Yoel, Joselu (Viti 83’) i Ibra (Toché 72’)

CF Reus

Badia, Bastos, Catena, Villanueva, Pereira (Borja 64’), Carbonell, Mario, Domínguez, Ricardo (Alfred 64’), Fran (Guerrero 80’) i Linares

1-0 / Mossa (46’)

2-0 / Bárcenas (52’)

3-0 / Joselu (67’)

Per als locals Mossa (61’) i per als visitants Ricardo (30’), Pereira (51’), Linares (56’) i Planas (90’)