Le Berre, un malson del Reus Deportiu Miró en l’empat a Lloret de Mar

Tres gols del jugador francès del Lloret impedeixen una nova victòria del Reus Deportiu Miró. El darrer, a un minut del final del matx

Àlex Rodríguez i Marc Julià, dos dels golejadors del bàndol reusenc | Joan Alfons López

El Reus Deportiu Miró no ha pogut sumar els tres punts a la pista del Club Hoquei Lloret després d’empatar (3-3)  un encontre que ha tingut un nom per sobre de la resta: Antoine Le Berre. El davanter francès dels gironins s’ha erigit com a protagonista absolut de l’encontre després d’anotar els tres gols del seu equip, sempre després veure com el conjunt dirigit per Jordi Garcia s’avançava en el marcador.

[predef]reus-144[/predef]

Mai per darrera en el marcador

El conjunt roig-i-negre ha vist com el Lloret li empatava el partit en fins a tres ocasions. Després d’un primer quart d’hora de joc on els del Baix Camp no han trobat l’encert per anotar, ha estat Marc Julià, amb l’ajuda d’un defensor local, qui ha vist porteria. Una jugada per la banda esquerra de l’atac reusenc ha acabat amb un xut que, involuntàriament, ha acabat desviant-se al fons de la xarxa local. Després d’uns segons d’incògnita, el gol ha pujat a l’electrònic. Malauradament només ha durat tres minuts l’alegria visitant. Un contraatac amb tres jugadors del Lloret per dos del Reus ha acabat amb un xut de Le Berre que ha passat per sota de l’aixella de Bancells.

Amb empat (1-1) s’arribava al descans, deixant l’emoció per a un segon temps on s’ha mantingut la tònica dels primers 25 minuts. Àlex Rodríguez, en el minut 31, situava el Reus Deportiu Miró per davant en el marcador (1-2). No ha estat fins al minut 42 quan, novament Le Berre, ha amargat el conjunt ganxet amb l’empat (2-2) mitjançant una falta directa provocada per Àlex Rodríguez. I el matx s’ha mantingut així fins als dos darrers minuts d’encontre. El renovat fins al 2024 Joan Salvat anotava el 2 a 3 en el minut 48 i quan es fregava el 49, Le Berre ha signat el definitiu empat.

Amb aquest resultat, el Reus Deportiu Miró és tercer amb 50 punts, un més que el Noia (quart). La competició torna a aturar-se per als de Jordi Garcia i l’hoquei no tornarà a rodar fins al dissabte 13 d’abril a les 21.00 hores, quan visitarà el Palau d’Esports el Lleida Llista.