El Vic sorprèn el Reus Deportiu Miró i extreu petroli del Palau

El Reus Deportiu Miró no pot passar de l’empat (3-3) en un segon temps on és capaç de remuntar un 1 a 3 advers, quedant-se a les portes del triomf

El Reus Deportiu Miró ha empatat (3-3) davant el Club Patí Vic i no ha pogut complir amb les expectatives prèvies a l’encontre. Malgrat que els vigatans arribaven a l’encontre en el millor moment de la temporada, els ganxets volien sumar la quarta victòria seguida i, malauradament per als interessos roig-i-negres, s’han quedat amb les ganes.

Remuntada incompleta

El matx començava a torçar-se en el minut 5 de la primera meitat. Després de veure com Àlex Rodríguez no podia transformar un penal favorable, el visitant Jordi Galán avançava en el marcador al conjunt dirigit per Quim López amb el 0 a 1. El gol forà ha pogut ser neutralitzat pels de Jordi Garcia en el minut 13 gràcies al capità Joan Salvat. Amb equilibri s’ha arribat al temps de descans, tot i que Cristian Rodríguez ha pogut capgirar l’electrònic si hagués anotat una pena màxima favorable en el minut 19.

No ha estat fins al segon temps quan el marcador ha tornat a alterar-se. I ho ha fet en poc més d’un minut per complicar molt la vida al Reus Deportiu Miró. Aniol Mangas feia l’1 a 2 en el minut 30 i Jordi Urbano feia l’1 a 3 en el 31. El capità Joan Salvat tornava a fer acte de presència per salvar els mobles i posar el Reus dins del partit amb el 2 a 3 en el minut 33. El Vic ha pogut recuperar la distància de dos gols en el marcador  gràcies a un penal però Tirso Gómez no ha pogut batre Càndid Ballart.

Àlex Rodríguez, en el minut 40, sí que ha pogut superar el porter rival per posar l’empat (3-3). Tot i que els del Baix Camp han intentat amb insistència trobar el gol del triomf, aquest no ha arribat. El Vic ha aguantat els darrers set minuts sense cometre la desena falta i ha evitat una oportunitat d’or per als locals, que s’han hagut de conformar amb un punt. Aquest resultat deixa el Reus Deportiu Miró en la tercera plaça amb 40 punts a l’espera d’un Liceo que pot guanyar diumenge davant el Sant Cugat i ampliar així la distància amb els ganxets. La pròxima cita dels de Jordi Garcia serà dimecres a les 21.00 hores visitant la pista del Noia.