El Reus Deportiu Miró no falla davant l'Alcobendas

El Reus Deportiu Miró ha guanyat per 5 a 2 l'Alcobendas en el duel de la jornada 12 de lliga i segueix invicte

Vídeo resum de la victòria del Reus Deportiu davant l'Alcobendas (imatges de Tarragona Digital)

El Reus Deportiu Miró segueix mantenint la bona forma a l'OK Lliga i ha guanyat aquest migdia per 5 a 2 l'Alcobendas en el matx corresponent a la jornada 12 del campionat de lliga, partit que fa arribar als roig-i-negre a la xifra de 28 punts a la classificació. Els del Baix Camp, superiors als madrilenys, no han fallat i arribaran a la part més exigent del 'Tourmalet' sense haver perdut cap duel. Àlex Rodríguez, amb tres gols i dues assistències, confirma el gran nivell d'aquesta temporada consolidant-se com a un pilar fonamental de l'equip.

Un doblet d'Àlex Rodríguez encarrila el triomf

El Reus Deportiu ha obert la llauna abans dels primers cinc minuts de partit. Tot i que Marc Julià no ha pogut transformar una falta directa en el minut 3, sí que ha pogut assistir Romà Bancells per facilitar l'1 a 0 en el minut 5. Una paret de Bancells amb Julià ha acabat amb un xut del primer per fer el primer gol del migdia. Els madrilenys respondrien en el minut 9 amb una diana d'Aspra però la reacció visitant no aniria a més gràcies a Àlex Rodríguez.

El pitxitxi de l'equip ha posat per davant el seu equip en el minut 14. Una arrancada des de la seva pròpia pista acabava amb una jugada individual que superava el porter visitant Sheda. Un minut després, jugada idèntica per fer el 3 a 1 amb el qual s'ha arribat al descans. No ha estat fins al segon temps quan el cognom Rodríguez ha tornat a veure porteria. En aquest cas, Cristian era qui en el minut 30 feia el 4 a 1 aprofitant un contraatac conduït per l'Àlex.

L'Alcobendas, un voler i no poder

El conjunt madrileny ha volgut donar guerra però no ho ha aconseguit de forma contundent. Gonzalo Pérez aconseguia el 4 a 2 en el minut 31 després d'aprofitar una falta directa que López no havia aconseguit transformar. Malauradament pels interessos visitants, Àlex Rodríguez feia el seu triplet en el minut 34 aprofitant una centrada al segon pal.

Amb aquest resultat, el Reus Deportiu Miró se situa tercer a la lliga amb 28 punts i deixa a catorze la novena plaça que és la primera que no dona accés a la Copa del Rei. Per tant, tot i que era previsible, els reusencs s'asseguren una de les places per a la pròxima edició de la Copa del Rei que es disputarà a Reus durant el mes de febrer. La pròxima cita sobre la pista, diumenge vinent a les 12.30 hores a la pista del Liceo per disputar el darrer partit de l'any com a visitant.