Jordi Ferrer ha obert la llauna en el segon temps

El Vendrell comença l’any amb triomf i aproximant-se a la salvació

El Vendrell guanya el Lleida i se situa a dos punts de la salvació. Dos gols en els darrers set minuts de partit han donat la segona victòria de la temporada

Jordi Ferrer ha obert la llauna en el segon temps | Joan Alfons López

El Vendrell comença l’any 2019 de la millor manera possible després d’imposar-se per 3 a 1 al Lleida Llista, triomf de prestigi que permet el conjunt dirigit per Gonzalo Medina situar-se a dos punts de la permanència quan s’arriba a l’equador del torneig.

Gerard Camps salva el primer temps

El Vendrell ha trobat en Gerard Camps l’heroi de la primera meitat. El porter dels del Baix Penedès ha aturat dos penals i dues faltes directes que han permès mantenir l’empat inicial (0-0) fins al temps de descans. Les targetes blaves vistes per Iker Casado i Emanuel Necchi no han estat convertides en el gol lleidatà. Oruste, en ambdues ocasions, s’ha trobat amb Camps, igual que ho han fet Jordi Creus i Andreu Tomàs des del punt de penal.

El porter visitant Lluís Tomàs també ha tingut intervencions de mèrit aturant dues faltes directes en el primer temps. Allò que no ha pogut aturar ha estat un gol anul·lat a Gerard Miquel. El jugador roig-i-negre ha enviat la bola al fons de la xarxa després d’impactar l’esfèric gràcies a una potent centrada des de la banda dreta. Els col·legiats, que han seguit de ben a prop la jugada, han invalidat la diana per, suposadament, haver impactat la bola amb el genoll i no amb l’estic. Tot i que ni la repetició televisiva ho ha deixat clar, els àrbitres no han permès la diana local.

Gerard Camps ha aconseguit mantenir la porteria a zero en el primer temps
Gerard Camps ha aconseguit mantenir la porteria a zero en el primer temps | Joan Alfons López

Els gols, en la segona meitat

El CE Vendrell ha hagut d’esperar a la segona meitat per trobar el premi desitjat. Una recuperació del capità Jordi Ferrer en el mig de la pista ha acabat amb una internada per la banda dreta. Un potent xut del cambrilenc ha acabat transformant-se en l’1 a 0 en el minut 29. Malauradament l’alegria ha durat poc menys de deu minuts. Oruste ha aprofitat un refús de Camps en un contraatac executat per Jordi Creus i ha aconseguit empatar. Els homes dirigits per Gonzalo Medina no han donat el partit per perdut i han buscat un triomf que arribava en el minut 43 quan Necchi superava Lluís Tomàs per fer el 2 a 1.

L’avantatge mínim era ampliada en el darrer minut gràcies a una falta directa executada per Miquel, qui sentenciava l’encontre amb el 3 a 1 definitiu que deixa el Vendrell a la catorzena plaça amb dotze punts, a dos de la salvació. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà dimarts 22 de gener a les 21.00 hores rebent la visita del Reus Deportiu Miró.