Logo Instagram
Logo Whatsapp

El Reus Deportiu s'abona a les remuntades a la pista del Vic

El Reus guanya a la pista del Vic (2-3) en un duel que comença perdent i que no és capaç de remuntar fins a la segona part

El Reus celebra l'1 a 2 de Joan Salvat
El Reus celebra l'1 a 2 de Joan Salvat | Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha sumat una nova victòria a l'OK Lliga després d'imposar-se a la pista del Club Patí Vic per 2 a 3, resultat idèntic al qual ja s'ha produït en tres dels quatre partits d'aquesta temporada en el torneig de la regularitat. Els reusencs, novament de visitants, han hagut de repetir la remuntada que ja van realitzar fa dues setmanes a la pista del Sant Cugat. Tot i que en aquesta ocasió només han necessitat capgirar un gol de diferència, els homes entrenats per Jordi Garcia demostren un altre cop molta capacitat de reacció i deixen clar el bon moment golejador d'un Joan Salvat que avui ha tornat a veure porteria per partida doble.

El Vic s'avança, el Reus remunta

El Reus ha hagut de lluitar contra el rellotge quan ha vist que Tirso Gómez, aprofitant una falta directa en el minut 17 de la primera part, aconseguia anotar l'1 a 0. Els del Baix Camp no han pogut reaccionar amb velocitat i s'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com l'equip ganxet capgirava l'electrònic. No ha estat fins al minut 34 quan Marc Julià feia un 1 a 1 que ràpidament aniria acompanyat de l'1 a 2, obra de Joan Salvat. El capità dels reusencs, en un gran estat de forma en aquest inici de temporada, tornaria a veure porteria poc després.

Una jugada ràpida del Reus ha acabat amb un xut que ha pogut desviar Salvat  en el segon pal per despistar Burgaya i fer un dur 1 a 3 que els vigatans ja no han pogut equilibrar. Únicament Tirso, novament de falta directa, retallaria diferències en el minut 47. A l'espera de la finalització de la jornada, el triomf deixa el Reus Deportiu en la tercera plaça amb 10 punts, un més que l'Igualada (quart) i a dos del líder Barça.

El pròxim partit dels de Jordi Garcia a la lliga serà dimarts 23 d'octubre a les 21.00 hores jugant al Palau d'Esports contra el Noia. Abans, torna la Lliga Europea i ho farà dissabte vinent a les 21.00 hores a la pista del Lodi italià.