IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cues i trànsit dens a Madrid i Barcelona per l'inici del pont de maig

Per evitar la propagació del coronavirus, la Guàrdia Civil ha enfortit els controls

Un accident de trànsit provoca retencions quilomètriques a l'AP-7 a Castellbisbal
Llargues cues i retencions viàries pel pont festiu de maig | antiradar

Les sortides viàries de Madrid estan registrant retencions quilomètriques per culpa d'una afluència de vehicles pel pont festiu de l'1 de maig, i múltiples controls de la Guàrdia Civil pel coronavirus. Paral·lelament, hi ha trànsit intens a Barcelona, a l'entrada de l'A-2 i a la C-31 a Badalona en sentit Mataró. 

Mesures per pal·liar els efectes de desplaçaments multitudinaris

La Direcció General de Trànsit (DGT) va anunciar amb antelació que reforçaria els controls per aquest cap de setmana, i, tal com es pot veure a les xarxes, ja s'estan duent a terme.

Els agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil (ATGC) seguiran comprovant que els desplaçaments tinguin motius recollits en el decret d'estat d'alarma, com ara: anar a comprar; anar al metge; anar a treballar; tornar a casa; fer-se càrrec d'una persona vulnerable; i anar al banc.

Cal dir que, si bé el pont de maig podria suscitar que els ciutadans marxessin a segones residències, no hi ha evidències que mostrin que això estigui tenint lloc.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari