Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una de les escoles de primària de Cunit.

Cunit posa alarmes a les tres escoles de primària del municipi

Durant el nou curs hi haurà un suport especial en personal de neteja i desinfecció

L'Ajuntament de Cunit ha fet diferents treballs de manteniment i millora dels centres escolars durant els mesos d'estiu. L'objectiu és que les escoles es trobin en les millors condicions per començar el nou curs escolar, el pròxim dilluns 13 de setembre.

Una de les actuacions que ha dut a terme el consistori ha estat la instal·lació d'alarmes a les escoles Cossetans, Sòlcunit i Pompeu Fabra. Ha tingut un cost de 9.000 euros que ha assumit l'Ajuntament i ha de servir per evitar els actes de vandalisme als centres escolars.

Treballs de manteniment i millora

A més a més, als Cossetans s'han fet feines de pintura, d'arranjament de la barana principal i de la zona d'entrada. Al Sòlcunit s'ha pintat el mur perimetral i elements del pati com les porteries. També s'han fet tasques de manteniment diverses a l'escola Pompeu Fabra.

Aquest serà el segon curs que es farà convivint amb la pandèmia del coronavirus. Per això hi haurà de nou un suport especial en personal de neteja i desinfecció dels tres centres d'infantil i primària. També a l'escola de formació Dolors Paul i a la llar d'infants municipal El Trenet.