PIJ ALTAFULLA

La zona TRAC del Baix Gaià organitza un curs de monitor poliesportiu

Es durà a terme durant les festes de Nadal i les inscripcions estan obertes fins el 9 de desembre

Els municipis de la zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell), juntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, en el marc del projecte de dinamització juvenil compartit 'Propera Parada...',  han organitzat amb el Consell Esportiu del Tarragonès un curs intensiu de monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu per aquestes properes festes de Nadal.

Aquest curs, consta de quatre blocs i un període de pràctiques, que un cop realitzats donen accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC), que és la titulació que es demana per treballar com a titulats als Casals i Campus Esportius de Catalunya i com a monitors/es d’activitats poliesportives extraescolars dirigides a menors de 18 anys.

Diverses accions formatives obligatòries

Per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat o convalidat les següents accions formatives:

  • Bloc comú CIATE. 15 hores. Que es realitzarà a Creixell, els dies 21 i 22 de desembre (40 euros).
  • Bloc específic de CIATE en joc i esport. 35 hores. Que es realitzarà a Torredembarra els dies 27, 28 de desembre i 2 i 3 de gener (75 euros).
  • (Els dos blocs a dalt anomenats es poden convalidar si es disposa del títol de monitor/a en el lleure).
  • Bloc específic de gestió de petites entitats esportives. 35h. Que es realitzarà a Altafulla els dies 19, 20, 23, 29 i 30 de desembre, i el 7 de gener (75€).
  • Curs de procediments de tècniques i recursos de primers auxilis. 15h. Que es farà a Roda de Berà els dies 4 i 5 de gener (40€). És necessari haver fet els blocs anteriors per poder fer aquest últim.
  • Període de 150 hores de pràctiques  o certificat d’experiència equivalent.

Per consultes sobre l’horari i formalització de la inscripció (fins al 9 de desembre), es poden fer als punts d'informació juvenil dels cinc municipis que formen part de la zona TRAC, Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell.