Imatge d'una professional sanitària durant el cribratge massiu de Reus

Tendència a la baixa del risc de rebrot a Tarragona, que suma tres defuncions i 132 nous contagis

La velocitat de propagació del virus també baixa

A les portes de tancar una nova setmana laboral, la demarcació avui ha continuat amb el degoteig de defuncions causades durant la segona onada de la pandèmia, tot i que el risc de rebrot continua amb tendència a la baixa. Així doncs, segons les últimes dades que ha publicat el Departament de Salut, al Camp de Tarragona hi ha hagut 132 nous contagis de Covid i tres morts més, que deixen la dada acumulada des del març en 25.251 positius i 725 defuncions.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la regió sanitària de Tarragona el risc de rebrot continua a la baixa, tot i ser molt alt, i es troba als 198 punts amb una velocitat de propagació força bona, del 0,64. Els nous positius notificats han estat 99, i les tres defuncions que avui suma la demarcació s'han produït en aquesta regió sanitària. Amb aquest balanç d'avui, des del març ja s'acumulen 20.053 contagis de Covid i 615 morts. Segons Salut, als hospitals de la demarcació hi hauria ara mateix 141 pacients ingressats per coronavirus, tot i que es desconeix quants d'ells a l'UCI, ja que només es facilita la xifra en l'àmbit català que avui baixa fins als 484 pacients greus.

A les Terres de l'Ebre avui no s'ha hagut de lamentar cap nova defunció, però si nous positius. La xifra, molt allunyada de la de fa unes setmanes, ha estat de 33 nous casos que engreixen la dada acumulada als 5.198 contagis i les 110 defuncions. El risc de rebrot baixa respecte a aquest dimecres i se situa als 205 punts, amb una Rt del 0,83. Als hospitals ebrencs hi hauria a hores d'ara 48 pacients de Covid, segons Salut.

A la ciutat de Reus la incidència acumulada de la pandèmia és avui de 5.526 positius i 102 morts, amb un risc de rebrot molt alt, del 320, i una Rt del 0,76, així com 33 ingressats a l'Hospital Sant Joan, segons Salut. A Tarragona ciutat, els casos acumulats des del març son 4.478 positius i 132 defuncions. El risc de rebrot se situa als 207 punts i la velocitat de propagació al 0,58.