Damm preveu superar els 2.000 milions d'euros de facturació de cara l'any 2022

L'empresa cervesera catalana té com a objectiu duplicar les exportacions en tres anys gràcies a la bona imatge corporativa de la companyia i el sector
Estrella Damm preveu duplicar les exportacions gràcies a la «bona imatge» del sector cerveser espanyol   | Estrella Damm

El grup cerveser Damm preveu superar els 2.000 milions d'euros de facturació l'any 2022, segons ha indicat aquest dimarts, 25 de juny, el president executiu de la companyia, Demetrio Carceller Arce, en el marc de la Junta General d'Accionistes. El creixement, ha afegit, s'ha de fonamentar en tres pilars: plantilla, innovació i sostenibilitat.

 

A més, la firma preveu duplicar les exportacions en tres anys, gràcies a la «bona imatge» del sector cerveser espanyol, que ha fet que les vendes a l'estranger hagin pujat un 240% l'última dècada. Damm té presència actualment a més de 100 mercats, dels quals obté un 26% de la facturació global.

 

Mesures ecològiques

Pel que fa a la qüestió mediambiental, Carceller ha recordat que l'any passat es van invertir 4 milions d'euros en iniciatives per reduir l'impacte de la producció de la firma, com ara l'eliminació de les anelles de plàstic dels paquets de llaunes o la substitució dels gots de plàstic als festivals en què col·labora. A més, en 12 dels 14 centres productius de Dammel 100% de l'energia que es consumeix té el certificat d'origen verd.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari