Pla mig de Danae Boronat

Danae Boronat revela que no sap si tornarà a TV3 i esclata: «La gent és molt falsa»

La periodista ha confessat que el seu futur és incert

El salt de Danae Boronat com a presentadora de TV3 ha estat qüestionat des del minut 0. La periodista va posar-se al capdavant del 'Zona Franca' a finals del mes de març, després de l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal, que va fer que el que era el presentador, Joel Díaz, abandonés el programa.

Les dades evidencien que la trajectòria de la periodista al capdavant del programa no han estat a l'altura del que era amb Joel Díaz. Ha arribat a registrar dades molt baixes, posicionant-se per sota de programes com 'El pentàgon', de 8tv.

Nina Agustí Flores i Danae Boronat al programa 'Zona Franca', de TV3
Danae Boronat entrevistant Nina. | TV3

Després de gaudir d'uns dies de vacances, la tarragonina ha reaparegut aquest dilluns a 'La tarda de Catalunya Ràdio' per parlar sobre la seva etapa i el seu futur a TV3

Danae Boronat: «La gent és molt falsa i hipòcrita»

En el seu pas pels micròfons de la ràdio pública ha començat parlant de com va viure l'etapa al capdavant del late night de TV3sense pèls a la llengua. 

«La gent és molt falsa i molt hipòcrita. He anat veient coses que no entenia, tuits... que rajaven del programa. I després et diuen que aquesta persona volia estar al 'Zona Franca' i dius: Ah! Si no m'has agafat a mi, doncs a rajar a muerte. Molt bé, Molt maco!», va deixar clar la periodista. 

A més, la periodista ha confessat que ha coincidit diverses vegades amb en Joel Díaz des que ella presenta el programa i ha indicat que mantenen molt bona relació. «El Joel va saber des del primer moment que hi anava, perquè el vaig informar jo», ha indicat la periodista fent referència a quan va prendre el relleu del 'Zona Franca'.

«El respecto molt i li tinc apreci, vaig voler que ho sabés per mi. Va ser fantàstic des del minut 0, ho va ser amb mi a nivell personal i, després, va fer un tweet (presentant el relleu) que no tenia cap necessitat de fer», va indiar la periodista. 

Pla mig de Danae Boronat
Danae Boronat: «La gent és molt falsa». | Catalunya Ràdio

«No m'han dit si continuarà el programa»

Marta Montaner, Roger Carandell i Juliana Canet, els presentadors de 'La tarda de Catalunya Ràdio' van aprofitar l'oportunitat per trencar els rumors sobre el futur del programa. Recordem que, el passat mes de maig, tot indicava que es cancel·laria, en canvi, en l'últim programa es va deixar la porta oberta.

«No ho sé. A mi m'agradaria seguir fent-lo. Em consta que estan contents amb la feina que vam fer, el que passa que depèn de tantes coses... És molt fort que encara no m'hagin dit res, i no per mi, per tota la gent que hi ha al darrere. Ja no és per mi, és per tota la gent que està allà al darrere. Jo si no faig una cosa en faré una altra...», ha espetat.

A més, ha indicat que tampoc pot confirmar si seguirà al capdavant de les retransmissions del futbol femení a Catalunya Ràdio. «Tot està en l'aire i això em posa molt nerviosa», va indicar la periodista. 

Amb tot, sembla que la temporada vinent de la corpo encara està a l'aire i falten moltes peces per encaixar. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!