Danae Boronat, presentadora del 'Zona Franca'.

L'audiència del 'Zona Franca' de TV3 no perdona: mínim històric

El programa ha registrat el seu mínim històric

A finals de febrer Danae Boronat feia un salt professional i s'aventurava a dirigir el 'Zona Franca', el late show de TV3 que amb ella no s'ha acabat d'assentar. Des que la periodista és al capdavant les audiències no han deixat de caure en picat. De fet, hi ha qui no li assegura un llarg futur, com a mínim, a curt termini.

Tornen les males notícies per l'audiència de TV3, aquest dimarts el forat negra de Danae Boronat va ser impossible de tapar. La catalana va fer el seu mínim històric aconseguint un insignificant 1,3% amb només 9.000 espectadors. Un cop més, fins i tot, el programa d''El Circ' de 8TV, presentat per Frank Blanco, va obtenir millors resultats. El show d'humor va aconseguir reunir a 14.000 espectadors, situant-se, de nou, per davant del 'Zona Franca'. 

Imatge de Danae Boronat presentant el Zona Franca.
Danae Boronat registra les pitjors xifres del 'Zona Franca' de TV3. | TV3

Les dades el situen com el pitjor late night

Les hores d'emissió del programa tampoc ajuden a fer que les dades millorin, per tal que el programa pugui remuntar. Però cal saber-ho tot, no tot són males notícies per TV3. El passat dimarts, 25 d'abril, va ser la cadena més vista (13,7%) superant Antena 3 (9,3%) per 4,4 punts. Els quatre programes més vistos del dia van ser de TV3 amb el 'TN Vespre', seguit del 'TN Migdia' i el programa 'Cuines'. 

'Sense Ficció', el programa presentat per Montse Armengou, va obtenir 240.000 espectadors, registrant un 12,4% de share. Per tant, la gran competència, 'El Hormiguero' d'Antena 3, es va veure superat per la cadena catalana. Tot i això, va aconseguir 199.000 espectadors (9,5%), situant-se com el segon líder de la nit. 

El segon 'Sense Ficció' va registrar unes xifres totalment diferents, va caure en picat a 4,1% i 49.000 espectadors. Unes xifres que es van veure superades per l''Onze' d'Esport 3, i pel 'Més 24' de Xavier Grasset, que van aplegar 72.000 (5,4%) i 58.000 (3,3%), respectivament. 

Durant la franja de la tarda, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va quedar en cinquena posició. El 'Planta Baixa' va aconseguir reunir 82.000 espectadors i es va veure superat per 'Y ahora Sonsoles' i 'Sálvame Naranja', que van ser les líders de la tarda. Aquesta posició es va aguantar fins a la nit, on la cadena pública va escalar fins a la primera posició amb el 'TN Vespre', que va ser el programa més vist del dia amb 476.000 espectadors (22.9%).

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ana Rosa i Melero, superades per Ariadna Oltra

La cadena que va ser líder indiscutible durant tot el matí va ser La Sexta amb 'Aruser@s i Aruser@s. El Humoring', que van obtenir fins a 52.000 i 51.000 espectadors respectivament. En canvi, Ana Rosa i Melero han perdut posicions i se situen tercera i cinquena respectivament. 'El programa de Ana Rosa' va obtenir 46.000 espectadors, mentre que 'Els matins',37.000. 

Tot i perdre posicions en aquesta franja, la televisió catalana va liderar, un cop més, la franja del migdia amb l'emissió del 'TN Comarques', que va aconseguir reunir 368.000 espectadors i un 28.2%.