Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Dani Alves es grava amb un excrement de vaca a les mans

«Encara que et sentis com una ‘merda’ com aquesta, pensa que aquesta mateixa ‘merda’ pot servir després d’adob per a una rosa», comenta l'exfutbolista del F.C.Barcelona en el vídeo

Dani Alves mostra als seus fans un excrement de vaca
Dani Alves mostra als seus fans un excrement de vaca | Instagram

 

Dani Alves s’allunya de la indiferència i s’aferra, ja sense complexos, al surrealisme més absolut. Si l’exfutbolista del Barça ja destacava al Camp Nou per les seves estrafolàries celebracions i per les seves habituals sortides de to, ara el mateix Alves ens ha regalat una altra imatge d’aquelles del tot inesborrables.

Amb un excrement de vaca a la mà, Dani Alves se serveix del seu Instagram per fer una de les seves al·legories particulars. «Encara que et sentis com una ‘merda’ com aquesta, pensa que aquesta mateixa ‘merda’ pot servir després d’adob per a una rosa». La publicació, en aquesta línia, ha agafat per sorpresa a tothom, tot i que el lateral del PSG ja acumula gairebé un milió de likes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Vamos que vamos” #GoodCrazyMood #2019VenhaQuenteQueEstouFervendo #NosdestinoDeAlma

Una publicación compartida de DanialvesD2 My Twitter (@danialves) el

 

Una «merda», adob d’una rosa

Ha estat el revelador i nadalenc clam de Dani Alves. El mateix futbolista, que es troba de vacances al Brasil, ha optat per fer un recés a la seva pràctica esportiva —ell mateix ha explicat que estava corrent quan se li ha ocorregut gravar l’escena—en veure l’excrement de vaca.

Un excrement que, en aquest sentit, ha explicat que pot servir ja sigui per sobreviure, o per després fer créixer quelcom tant bonic i significatiu com una rosa. Lluny de Barcelona, doncs, Dani Alves continua demostrant que la seva imaginació —si és que li volen dir així— creix sense aturador.

Recordem que fa només uns dies el mateix futbolista del Paris Saint-Germain va recordar el joc del Barça de Guardiola com quelcom «millor que el sexe»