YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Dani Mateo: «No vull que em retratin com algú que odia Espanya»

L’humorista català de ‘El intermedio’ encara s’enfronta amb les conseqüències del seu polèmic esquetx

Dani Mateo ha assegurat que no vol que el vegin com algú que odia Espanya
Dani Mateo ha assegurat que no vol que el vegin com algú que odia Espanya | Cedida

Les polèmiques per l’esquetx de Dani Mateo encara tenen corda per una bona estona. L’humorista català va protagonitzar una sàtira on es mocava el nas amb la bandera espanyola i, tres setmanes més tard, encara porta cua i se’n parla en molts mitjans de comunicació, sobretot a les xarxes. Per aquesta raó, el col·laborador de ‘El intermedio’ s’ha defensat a través del seu compte de Twitter, deixant clar que ell no odia Espanya.

Tot i que el català ja ha fet diverses declaracions en diferents mitjans de comunicació, on assegura que «estem en un ambient de pre-guerra». Sense deixar mai de banda el seu sentit de l’humor, en el primer missatge que ha compartit ha assegurat que li agrada el seu país: «M’encanta Espanya. És el meu país, està ple de gent collonuda i, fins fa no res, ens rèiem de tot. Sobretot de nosaltres mateixos. Allà estan les xanxes, La Codorniz, El Jueves, Mongolia o La Vida Moderna».

«El periodisme d’avui fa fàstic»

En el següent missatge, per exemple, Dani Mateo ha respost fent broma sobre unes declaracionsque han aparegut a la premsa on asseguren que ha amenaçat de marxar del país si no el deixen mocar amb la bandera. A continuació defensa la policia i els agraeix el treball que fan: «La policia, deixant de banda el sindicat que m’ha denunciat per interpretar un esquetx, s’està portant amb mi i els meus companys de puta mare, garantint la nostra seguretat i tractant-nos amb respecte i, fins i tot, afecte».

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

Per una altra banda, l’humorista català que treballa per La Sexta, ha lamentat que actualment els mitjans de comunicació tractin la informació d’una manera sensacionalista per guanyar clics i ha assegurat que «el periodisme d’avui en dia fa por i fàstic», ja que és una forma de «retorçar la informació per extreure titulars».

Dani Mateo només vol poder riure de tot

Finalment, Dani Mateo s’ha disculpat per publicar tants missatges llargs i seguits: «Però necessitava aclarir alguns punts. No vull que em retratin com algú que odia Espanya. L’únic que vull és poder riure’m de les nostres coses, com em ric de mi, de la meva família i de tot». A més, ha afegit que espera que Twitter li retorni el compte a Frank Cuesta.

El presentador de DMAX ha perdut el seu compte en aquesta xarxa social en ser reportat per les declaracions que va fer contra l’humorista. Tanmateix, en qüestió d’hores l’ha recuperat i, en aquest sentit, també ha deixat clara la seva opinió: «M’esteu dient que calli i això és feixisme perquè voleu que només estigui la vostra forma de pensar».


Comentaris

envia el comentari