La data en què sortiran els resultats de selectivitat i l'assignació a les universitats

Enguany el termini s'ha endarrerit per la crisi del coronavirus

Alumnes a la Facultat d'Economia i Dret de la Universitat de Lleida per examinar-se de selectivitat el 12 de juny de 2019
Enguany el termini s'ha endarrerit per la crisi del coronavirus | Catalunya Diari

La preinscripció universitària per al primer curs de grau als centres públics de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya serà del 23 de juny al 29 de juliol. Com cada any, la preinscripció es farà a través del portal d'accés a la universitat.

Enguany el termini s'ha endarrerit per la crisi del coronavirus. Un cop feta la preinscripció, els estudiants podran fer canvis de preferències fins al mateix dia 29 de juliol. Dos dies abans, es publicaran els resultats de la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

La data d'assignació de places a les universitats

El 6 d'agost es coneixeran els resultats de la primera assignació de places i els estudiants assignats en primera preferència podrà fer la matrícula del 7 al 10 de setembre. La publicació de la segona assignació de places serà el 18 de setembre i la matrícula corresponent s’haurà de fer del 21 al 23 de setembre.

  

  

preinscripció universitària preferències d’estudi universitats públiques Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Comentaris

envia el comentari