YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David, l'home de 58 anys que s'ha recuperat quan ja tenien el seu enterrament preparat

«Vaig rebre una trucada dient que el funeral s'havia cancel·lat i això és simplement increïble»

Imatge d'arxiu d'una habitació d'hospital amb un llit
«Vaig rebre una trucada dient que el funeral s'havia cancel·lat i això és simplement increïble» | Pixabay


Si alguna cosa tenim clar en tota aquesta actual pandèmia de la Covid-19, és que aquesta malaltia no entén de gèneres, edats, estatus socials ni tampoc països.

Precisament, el protagonista d'aquesta història és David Williams, un home de 58 anys, procedent de Kansas, Estats Units. David ha afrontat una llarga lluita contra aquest virus, del qual semblava que mai es recuperaria. Després d'estar set setmanes en coma, els metges van exposar la situació als seus familiars, avisant-los que es preparessin per al pitjor, ja que només tenia un 1% de probabilitats de sobreviure.

En aquest precís instant, desolada, la família va començar a posar en marxa tots els preparatius per fer-li el funeral de comiat. Però just el dia que l'anaven a desconnectar del ventilador, es va fer el miracle.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La dona de David Williams, Staci, no s'ho creia, i així ho va transmetre al mitjà 'KSHB': «Havíem planejat apagar el ventilador l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies pensant que no sobreviuria gaire temps, i l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies, quan vam arribar, va obrir els ulls».

«Havien planejat el meu funeral, però afortunadament era massa aviat!», va afirmar ple d'alegria i amb humor David William al mateix mitjà anteriorment citat. David està ara en ple procés de recuperació, després de ser desconnectat del respirador artificial i de la diàlisi, per poder així, en un termini relativament curt de temps, tornar a la vida normal i poder anar a caminar com feia abans.

«Vaig rebre una trucada telefònica dient que el funeral havia estat cancel·lat i això és simplement increïble», explica Scott Kujath, metge i amic proper de la família, que ha iniciat una campanya per tal de recaptar fons per ajudar entre tots amb les despeses clíniques. «David treballava per compte propi abans de la COVID-19 i ja no té assegurança mèdica. També és el principal pilar econòmic a casa seva. Encara que hi ha ajuda del govern amb algunes despeses mèdiques, no pagaran totes les seves factures i no pagaran el lloguer i els serveis públics», exposa el text a través del qual demana col·laboració per a la causa.

Sense perdre l'esperança

És cert que podríem dir que aquest metge, per la seva professió, és probable que s'hagi enfrontat a situacions decisives i, per descomptat, realment dures. No obstant això, tal com ha comentat, és la primera vegada que viu des de ben a prop un cas d'aquestes característiques, que qualifica d'autèntic miracle: «Soc metge, entenc la ciència de la medicina, però l'art de la medicina és fabulós i quan Déu té un pla diferent del nostre, encara pot fer miracles».

Per la seva banda, el mateix David, que ha tornat a néixer i que és conscient d'això, es mostra molt il·lusionat d'haver superat aquest tràngol tan difícil i considera així mateix que la seva recuperació va ser miraculosa i que, per això, i envoltat sempre de la gent que més l'estima, se sent una persona totalment afortunada: «És simplement un miracle i estic agraït de ser el destinatari». Per acabar, la seva parella Staci va deixar molt clar que «aquesta força que simplement no pots entendre hi era» i, a més, va concloure l'entrevista explicant que el cas de la seva parella, en concret, «és la història que la gent necessita, aquesta esperança i aquest amor».

Finalment David, el protagonista d'aquesta història, ha llançat un missatge molt emotiu i carregat d'esperança, molt necessari en aquests moments en què la malaltia de la Covid ja s'ha endut una gran quantitat de coses fonamentals, entre elles, persones, com el seu propi pare i diversos amics: «Hi ha esperança, encara no tenim totes les respostes sobre aquesta malaltia i rebrem sorpreses cada dia».


Comentaris

envia el comentari