David Bisbal durant la presentació de la seva cançó ‘Mucho más allá’ per Frozen 2 a Madrid (11-11-19)

Bisbal comparteix a les xarxes falses recomanacions contra el coronavirus

L'error de l'andalús que molts estan criticant

David Bisbal  està sent objecte de moltes crítiques per uns consells sobre la  crisi del coronavirus que està afectant a tot el planeta. L'artista ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials que no ha agradat gens als seus seguidors.

L'artista té alguns  detractors, com és el cas de dues de les seves exparelles, Chenoa i Elena Tablada, aquesta última, mare de la seva primera filla. Tot i això, a part d'elles dues, també hi ha un ampli grup de seguidors que han criticat l'última publicació  de l'andalús. A Bisbal se li ha ocorregut compartir un vídeo d'un suposat expert italià recomanant diverses mesures per combatre el coronavirus que no són certes.

La mentida del coronavirus

Al vídeo compartit pel cantant a Twitter, el doctor que hi apareix assegura que s'han de prendre vitamines C, D i glutatió, amb la finalitat de reforçar el sistema immunològic. Seria un bon consell si no fos perquè des de Salut s'ha negat per activa i passiva que, de moment, no existeix cap 'antídot' per combatre aquest virus. 

La reacció de les xarxes ha estat massiva en contra de  David Bisbal, acusant-lo de no ser la persona adequada per a donar aquest tipus de consells, que ni tan sols ha contrastat.

De fet, han estat molts els que li han demanat explicacions i l'han instat a rectificar i eliminar el vídeo, ja que el consideren completament inapropiat i fora de lloc. Sembla que de moment el cantant ha  preferit no dir res, però després de l'enrenou que ha causat, és molt probable que l'ex de Chenoa i Elena Tablada faci algun comentari sobre el tema.