Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas visitant un col·legi

Les imminents decisions d'Inés Arrimadas sobre el seu futur

La política de Ciutadans podria ser la futura líder del partit, fet que compaginaria amb el seu embaràs

Inés Arrimadas visitant un col·legi
El frenètic futur d'Inés Arrimadas | GTRES

Inés Arrimadas porta un ritme de vida molt frenètic, ja que viu entre Barcelona i Madrid, amb parades a Jerez de la Frontera i Ripoll. El seu treball, la seva família i la seva parella són els responsables d'aquestes anades i tornades.

L'andalusa podria ser la futura líder de Ciutadans, el que li suposaria més feina a Madrid, motiu pel qual podria establir-se definitivament a la capital espanyola. A tot això se li suma el seu embaràs, que no suposarà cap impediment per a ella. «Si decideix acceptar el repte, ara que serà mare, haurà de delegar algunes coses, però això és una cosa natural i no s'entén que no pugui fer-ho. És l'única manera que les dones puguem arribar al lideratge.  El seu embaràs no ha de ser un impediment, només faltaria», ha comentat una companya de partit a la revista 'Vanitatis'. La decisió d'acceptar aquest repte podria estar en mans d'ella mateixa, o d'Albert Rivera si li demana expressament.

La vida quilomètrica d'Inés Arrimadas

La possible futura líder de Ciutadans passa gran part de la seva vida a l'AVE, ja que entre setmana sol estar a Madrid, mentre que els caps de setmana viatja a Barcelona amb el seu marit, Xavier Cima, on sovint visiten Ripoll, lloc de residència de la família d'ell. Tot i que té l'agenda molt plena, Arrimadas treu temps de sota les pedres per anar a Jerez de la Frontera per veure els seus pares i germans. «Inés és molt metòdica, una persona molt ordenada i planificada», han informat fonts properes a l'andalusa.

Xavier Cima i Inés Arrimadas passejant
Xavier Cima i Inés Arrimadas seran pares | GTRES

El lideratge de Ciutadans seria compatible amb l'embaràs

Xavier Cima actualment és a Kreab, una consultora d'assessorament empresarial digital. En el passat, el marit d'Arrimadas va ser exdiputat de CiU en la Cambra catalana.  La parella feia temps que buscava un bebè. «Els ha costat, així que no tinc dubtes que Inés es bolcarà en la seva maternitat, fet totalment compatible amb el lideratge del partit, som dones i professionals, ningú pot atrevir-se a dubtar de les nostres capacitats per ser mares», han assenyalat des del seu cercle a la revista 'Vanitatis'.

També et pot interessar...