La dona que va acusar Cristiano Ronaldo d'haver-la violat trenca el seu silenci

Kathryn Mayorga, qui va acusar l'exjugador del Reial Madrid d'haver-la forçat l'any 2009 a Las Vegas, ha tret a la llum la seva versió al diari 'Der Spiegel'

Cristiano Ronaldo, en una imatge d'arxiu
Cristiano Ronaldo, en una imatge d'arxiu | Cedida

Males notícies per Cristiano Ronaldo. Si bé és cert que el punta portuguès no travessa el seu millor moment de joc, també ho és que ara podria haver tocat fons després que Kathryn Mayoraga hagi trencat el seu silenci. L'exjugador del Reial Madrid i va ser acusat fa gairebé deu anys, concretament el 2009, d'haver agredit sexualment Mayoraga a Las Vegas. Doncs bé, ara, la presumpta víctima ha volgut parlar per primera vegada sobre els fets revista alemanya 'Der Spiegel'.

El relat de Mayoraga contra el '7'

Kathryn Mayoraga, de 34 anys, va sortir de l'anonimat per donar la seva versió sobre la presumpta violació que va patir per part de Cristiano Ronaldo el mes de juny de l'any 2009 a Las Vegas. La revista, a més, també va compartir que el jugador portuguès hauria pagat 375.000 dòlars, al voltant de 323.000 euros, a Mayoraga per tal que no parlés més sobre el tema.

Ara, però, la dona ha explicat amb tota mena de detalls que va passar en una suite del luxós l'Hotel Palms de Las Vegas amb un Cristiano Ronaldo, que estava de vacances a la ciutat amb el seu germà. La dona, qui revela que va haver-hi «penetració anal», també comenta: «Es va agenollar i em va dir: el 99% de mi és de bona persona, però no sé què passa amb l'1% restant».

Acord entre la víctima d'agressió sexual i Cristiano Ronaldo
Acord entre la víctima d'agressió sexual i Cristiano Ronaldo | Der Spiegel

 

La víctima trenca el seu silenci

L'estatunidenca va trencar el seu silenci i compartir amb tothom la seva versió dels fets perquè el seu nou advocat, Leslie Mark Stovall, va assegurar que el pacte que es va firmar amb els advocats de Cristiano Ronaldo no era legal. Al·legava, en aquest sentit, que en aquell moment la seva clienta no estava capacitada psicològicament.

Cristiano Ronaldo ho nega tot

No obstant això, Cristiano Ronaldo va negar-ho tot, afirmant que el sexe amb aquesta dona «prima, de cabells llargs i foscos, i ulls verds» va ser consentit i, a més, a través del seu compte d'Instagram va dir que «tot està bé» i que «el que van dir són notícies falses» perquè el que volen és fer-se famosos, «forma part del treball» del jugador. 

Per una altra banda, l'advocat del jugador també va assegurar que «les acusacions han de ser rebutjades de manera contundent perquè no són certes» i, quan es va destapar tot aquest escàndol, va amenaçar la revista alemanya 'Der Spiegel' tot dient que presentarien una denúncia contra els responsables.


Comentaris

envia el comentari