Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Francisco García, entrenador de 21 anys, ha mort per leucèmia i coronavirus a Màlaga, el 16 de març de 2020

Francis, el jove de 21 que ha mort per coronavirus i leucèmia

El noi no sabia que patia totes dues malalties
Francisco García, entrenador de 21 anys, ha mort per leucèmia i coronavirus a Màlaga, el 16 de març de 2020
Francisco García, entrenador de 21 anys, ha mort per leucèmia i coronavirus a Màlaga | Facebook (Atlético Portada Alta)

Una de les víctimes  del  coronavirus més joves del país és Francisco García, un noi de 21 anys que era entrenador de futbol base a Màlaga (Andalusia). Aquest dilluns va perdre la vida després d’emmalaltir i complicar-se el seu estat de salut a conseqüència d'una  leucèmia que se li va diagnosticar a la vegada  que el CoVid-19.

Francis va anar a l’hospital per un refredat

A Francis se li va detectar alhora leucèmia i coronavirus dos dies després d’haver anat a l’Hospital Clínic: «Ha estat una successió de complicacions. Va ser a l'hospital pensant que tenia un  refredat fort  i van acabar detectant-li una pneumònia». Segons diversos testimonis publicats a ‘El Mundo’, Francis tenia relació amb molts joves de la zona gràcies al futbol base i el recorden sempre com «un bon nen, molt bona gent, que portava diversos anys entrenant en l'Atlètic Portada Alta. Súper competent i educat».

«I ara què fem sense tu, Francis? Si sempre estaves amb nosaltres en el Portada o on fes falta, ajudant. Com continuarem conquistant quilòmetres en la lliga?», escriuen des del club de Francisco. En el comunicat, a més, afirmen: «No sabem com, però segur que ho farem, per tu. No t'oblidarem. Descansa en pau, fenomen. Fins sempre».

El missatge del club a les xarxes socials  ha tingut una gran repercussió i molts han volgut enviar una abraçada a la família de Francis i donar-li el condol, amb unes emotives paraules: «Ara tu seràs el  campió en la lliga del cel. Protegeix des de dalt a tots els que els inculcaves els teus valors» o «Gran exemple per als nens i per a la joventut en general. Sempre disposat a ajudar  i treure el millor».