Fotomuntatge de Daniel White i un home agafant-se el cap

Deixa a la seva parella de tota la vida i ella guanya 70 milions a la loteria

Daniel White va prendre la pitjor decisió de la seva vida i ara els seus amics se'n riuen

Hi ha decisions que marquen per sempre i això és el que li va passar a Daniel White, un jove gal·lès de 27 anys. Aquest noi va decidir trencar amb la seva xicota de tota la vida just abans que ella guanyés 70 milions de dòlars. Ara haurà de seguir la vida sense la seva ex i sense una vida de somni.

El Daily Star ha fet pública aquesta història real protagonitzada per un jugador de rugbi de Gal·les (Regne Unit). El seu és un exemple del cruel que pot arribar a ser la fortuna en algunes ocasions. Ara els seus amics no deixen de burlar-se'n en saber que podria haver estat milionari.

Després de conèixer que la seva exparella havia guanyat milions a la loteria es va adonar de l'error que acabava de cometre. No només havia deixat escapar el qui havia estat el seu gran amor, sinó que també havia perdut l'oportunitat de la seva vida. Ara seria milionari amb la seva xicota de la infància.

La seva pitjor decisió

Daniel White, jugador de rugbi gal·lès de 27 anys, va prendre la difícil decisió de trencar amb la seva xicota Courtney Davies. Portaven tota una vida junts, però va sentir que necessitava un canvi i va optar per tallar amb ella. Només uns mesos després, la família va guanyar una aposta de l'Euromilions.

Foto de Daniel White i Courtney Davies
Daniel va trencar amb la seva xicota, Courtney, poc abans que ella guanyés la loteria | Cedida

La família de Courtney es va emportar el pot de 70 milions d'euros i van decidir repartir els guanys entre els seus membres. A ella li tocaven uns quants milions que haurien solucionat la vida a la parella. Ella gaudirà del premi sola o en companyia de la seva nova parella, si és que en té.

«Va ser un romanç escolar i adolescent que simplement es va esvair», va explicar el mateix Daniel devastat. Segons la versió, tenien diferents interessos i altres amics i els seus camins s'havien anat separant. Mai es va imaginar que la decisió que prendria seria l'error més greu de la seva vida.

Els seus amics se'n burlen

Poc després que Daniel decidís deixar la seva noia, la germana va comprar una aposta per al sorteig de l'Euromilions. L'aposta va sortir guanyadora per a desesperació del noi, que va veure que ja no hi havia marxa enrere. La família va decidir repartir el premi, i a l'ex de Daniel li van tocar 14 milions.

«Tots els meus companys m'estan atacant, es riuen de mi per la decisió que vaig prendre de forma equivocada», va declarar el mateix afectat. Segons explica, tot just conèixer la notícia el seu telèfon va començar a treure fum. Els seus amics li trucaven per fer bromes i burlar-se de la seva dramàtica situació.

«M'enviaven missatges i l'enllaç preguntant si estava destrossat», explica al medi britànic. «Quant has plorat des que t'has assabentat?» és una de les preguntes que li feien els amics. Reconeix que va estar una bona estona pensant en la vida que hauria pogut tenir.

Foto de Daniel White
Daniel White va protagonitzar una trista història | The Sun

Una ironia del destí

«Simplement m'agafaré el cap, me'n vaig alegrar per ells, però sento que em podria haver tocat a mi», assegura. També creu que ha estat una ironia del destí, i intenta no pensar-hi més per no donar-hi importància. Sap que ara haurà de seguir la vida assumint la seva errònia decisió.

La història de Daniel recorda la de Kirk Stevens, encara que en el seu cas ell no va tenir la culpa de res. Laura, la seva parella de tota la vida, va trencar amb ell després de guanyar la loteria i es va quedar amb tots els diners del premi. Ara viu una vida de milionària mentre ell segueix amb la seva vida de sempre.

Van guanyar 4,5 milions a la loteria, però ella era la propietària del cupó, així que va decidir quedar-s'ho tot i marxar. Ell havia mantingut la dona durant molts anys mentre ella es dedicava a jugar a la loteria. Però legalment no pot reclamar el premi, ja que ella n'és la titular.