IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Demanen ajuda per recuperar una motxilla oblidada en un autobús a Barcelona

Un jove estudiant de 1r de Batxillerat l'ha extraviat en un vehicle de la línia H6 a Fabra i Puig, amb tots els seus llibres a l'interior i en època d'examens

El jove ha oblidat la seva motxilla en un autobús de la línia H6 de Barcelona
El jove ha oblidat la seva motxilla en un autobús de la línia H6 de Barcelona | TMB

El transport públic és una de les alternatives que tenim per evitar les llargues cues de cotxes que es formen en les hores punta a les grans ciutats, alhora que també representen una opció per intentar reduir la contaminació. Ara bé, és molt habitual que la pressa per arribar al nostre destí, l'estrès o simplement una distracció momentània ens facin oblidar alguns dels nostres objectes personals als seients dels autobusos, del metro o del tren, siguin unes claus, una gorra o una motxilla. 

Un jove s'oblida la motxilla amb tots els llibres en un autobús

Precisament aquest últim és el cas d'un estudiant de primer de Batxillerat, que ha acabat oblidant-se la motxilla amb tots els seus llibres en un autobús de la línia H6 de Barcelona. Tal com ha explicat la seva mare a través de les xarxes socials, el jove «s'ha deixat la motxilla marró» a Fabra i Puig a les 08.00 hores, segurament quan es dirigia a classe. 

La dona ha explicat que està molt preocupada, perquè el jove «està de controls finals», i la resposta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estat que el més probable és que els calgui un «mínim de quatre dies per recuperar-la». «Si algú l'ha vist, em pot contactar, si us plau», ha demanat la dona, que també ha animat a compartir el seu missatge amb l'esperança de trobar l'objecte extraviat. 

Li han proposat a la mare diverses solucions més ràpides

La resposta de la resta d'usuaris no s'ha fet esperar. A banda dels més de 1.300 retuits que ha aconseguit la publicació en poques hores, més desenes de 'likes', algunes persones li han donat alguns consells, perquè pugui recuperar la motxilla més ràpidament. 

Per exemple, un home que assegura ser conductor de TMB ha instat l'autora del missatge a dirigir-se a un autobús de la línia H6 per demanar-li al conductor que pregunti per emissora a la resta de conductors «si a algun company li han entregat la motxilla». «Perdràs una estona mentre no li contesten, però serà el més ràpid i efectiu», ha assegurat. 

Un altre usuari també l'ha aconsellat a esperar que torni a passar el mateix conductor, i recollir ella sola la motxilla del vehicle. «Si han trobat la motxilla i ningú la reclama al bus el mateix dia, va a la cotxera i d'allà a objectes perduts», ha afegit l'usuari. 

L'H6, una de les línies afectades pels canvis a la xarxa de busos

Precisament aquest dilluns ha entrat en funcionament la nova organització de la xarxa d'autobusos de Barcelona, mitjançant la qual la ciutat comtal ha perdut dues línies, la 45 i la 92, però n'ha sumat cinc més, H2, V1, V19, V23 i V25.

Alhora, la novetat és que altres catorze rutes han patit diversos canvis en els seus trams, per adaptar-se les cinc noves línies. És el cas de la mencionada línia H6, protagonista de la nostra història, que ha alterat la seva ruta entre la Zona Universitària i el carrer del Pare Manyanet i la rambla de l'Onze de Setembre.


Comentaris

envia el comentari