Dembélé, multat amb 100.000 euros per arribar tard a entrenar

El futbolista va comparéixer dues hores tard a l'entrenament del passat diumenge i el club ha optat per imposar-li una sanció exemplar

Dembélé, multat amb més de 100.000 euros per haver arribat tard a entrenar
Dembélé, multat amb més de 100.000 euros per haver arribat tard a entrenar | CatalunyaDiari.cat

Dembélé és un personatge estrident. Ho és al camp, on meravella amb les seves jugades, però també ho és fora d’aquest, on el futbolista francès ha estat notícia més d’un dia per haver arribat tard a l’entrenament del Barça. El club, però, vol tallar d’arrel amb la problemàtica i ha optat per la via més dràstica: una multa exemplar de 100.000 euros.

No és la primera vegada que el denominat ‘mosquit’ fa tard a la sessió programada per Valverde i ha estat per això que des del club s’ha volgut tocar el crostó —i la butxaca— al jove extrem francès. Segons avança ‘AS’, tot i això, la quantitat de la multa podria anar més enllà i «duplicar-se o, fins i tot, triplicar-se».

Multa exemplar per a Dembélé

No és la primera vegada que Dembélé fa tard i, per això, el Barça ha dit ‘prou’. Segons el mitjà citat anteriorment, de fet, el mateix Valverde hauria estat un dels artífex de la decisió cansat dels continus actes d’indisciplina per part del francès.

«Estava enfadadíssim, molt, molt enfadat», expliquen des del club sobre un Valverde que, tot i això, va optar per convocar-lo de cara al partit de Champions davant el Totthenham anglès. No tot, però, van ser males cares, ja que alguns jugadors de gran ascendència al vestidor com Gerard Piqué, Jordi Alba o Sergio Busquets van recordar-li a Dembélé, entre somriures, que no podia «dormir tant».

Els jugadors del Barça, celebrant un gol
Dembélé celebra un gol amb els seus companys d'equip a l'estadi d'Anoeta   | CatalunyaDiari.cat

 

Dembélé, al centre de la diana

Primer va ser el seu mal rendiment i després els seus actes d’indisciplina. El jugador francès encadena episodi rere episodi i el Barça, en aquesta línia, està disposat a reaccionar per redirigir la seva carrera. En l’òrbita de clubs com l’Arsenal o el Liverpool, des de Can Barça continuen entestats en redireccionar el camí del sempre polèmic Ousmane Dembélé.  


Comentaris

envia el comentari