Dembélé, sancionat amb una multa de 10.000 euros a Alemanya

El propietari de la casa on residia l'ha denunciat per deixar l'habitatge ple de brossa

Dembélé
Dembélé, sancionat amb una multa de 10.000 euros a Alemanya | Cedida

Males notícies per a Ousmane Dembélé. Finalment, la justícia alemanya ha determinat que el jugador francès haurà d'abonar una multa de 10.000 euros després d'abandonar la casa en la qual residia a Dortmund quan formava part de la plantilla del Borussia i deixar-la, literalment, plena de brossa. Tal com recull el diari 'Bild', el propietari de l'habitatge va decidir presentar una denúncia contra el jugador blaugrana, i ara aquest li haurà de pagar la xifra mencionada anteriorment, que s'eleva fins als 10.000 euros.

Dembélé va deixar la casa «feta una porqueria»

L'origen dels fets es remunta a finals del 2018, quan va saltar a la llum la notícia de la denúncia gràcies al mateix mitjà alemany. De fet, en aquella ocasió es van fer públiques algunes imatges de l'estat en què Dembélé havia deixat la casa quan havia marxat, i el cert és que transmeten un desordre i una brutícia exagerats.

En aquest sentit, el propietari ha declarat el següent: «La casa era una porqueria, hi havia brossa a cada habitació. Quan vaig entrar-hi per primer cop, tenia por». Per aquest motiu, en un principi li reclamava una indemnització d'un total de 20.000 euros al davanter, si bé al final la justícia alemanya ha reduït la xifra a la meitat.

No va tornar les claus i no va deixar constància de la nova adreça

Amb tot, aquesta no és l'única polèmica que recau sobre Dembélé, ja que tal com explicàvem el passat mes de novembre, el contracte de lloguer del jugador blaugrana no va ser rescindit amb termini establert prèviament, i el francès va acabar abandonant l'habitatge sense haver-li comunicat al seu llogater quan va marxar a Can Barça.

No només això, sinó que Ousmane va marxar d'Alemanya sense haver retornat les claus de l'immoble, i això va provocar que el propietari hagués de canviar tots els panys de la casa. El fet que el davanter tampoc deixés constància de la seva nova adreça encara va dificultar més el procés burocràtic i judicial de l'assumpte.


Comentaris

envia el comentari