Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
ametla de mar

Denunciat per practicar pesca submarina a l'Ametlla de Mar en una platja amb banyistes

Li han comissat totes les arts de pesca | Per fer aquest classe de pesca s'ha de tenir llicència i estar lluny dels banyistes

ametla de mar
Els Agents Rurals han denunciat un ciutadà per fer pesca submarina amb fusell i escafandre autònom en una platja amb banyistes | Agents Rurals

 

Greu i perillosa infracció la realitzada per un ciutadà en una platja de l'Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre. Segons ha informat Agents Rurals, un home ha estat denunciat per realitzar pesca submarina en aquesta zona de la costa tarragonina i fer-ho en un lloc on hi havia banyistes a la vora. 

Una pràctica molt perillosa

Els Agents Rurals han informat de la denúncia d'un ciutadà per practicar pesca submarina amb fusell i escafandre autònom en una platja de l'Ametlla de Mar. A aquesta denúncia, també s'afegeix haver-ho fet en una zona costanera on hi havia una platja amb banyistes, el qual està prohibit. 

Per poder practicar aquesta classe de pesca al mar, cal fer-ho a pulmó, tenir llicència i estar lluny de les zones on hi hagi banyistes per precaució. Per aquest motiu, Agents Rurals ha comissat totes les arts de pesca que portava l'home.