Denuncien l'agressió d'una mestra a una nena per dibuixar la bandera espanyola

La mare de la menor relata a 'La Razón' l'episodi que hauria viscut la seva filla de 10 anys en una escola de Barcelona
La mare de la nena assegura que la professora va dir als alumnes que podien dibuixar i escriure el que volguessin   | Cedida

Lourdes Cardona, mare d'una menor de 10 anys, denuncia una agressió de la professora a la seva filla a l'escola Font de l'Alba de la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Una bandera d'Espanya que la nena hauria dibuixat a la portada de l'àlbum de final de curs hauria desembocat en la presumpta agressió de la mestra. La menor hi hauria escrit 'Viva España'

 

«La va fer fora de classe mentre l'agafava pel coll»

«La tutora els va dir que podien fer el que ells volguessin a la portada. Però quan la professora ho va veure va cridar molt fort 'Banderes no!'», relata la mare. Segons diu, la situació s'hauria produït prop de les 12.45 d'aquest dimarts, poc abans que finalitzés la jornada lectiva, en una hora de tutoria.

 

«La professora va arribar per darrere, la va aixecar i la va tirar a terra», relata la denunciant. «La meva filla va donar-se un cop a l'esquena en caure. Després va agafar-la de la samarreta, la va aixecar i la va fer fora de classe mentre l'agafava pel coll», explica la mare a 'La Razón. De moment, ningú més s'ha pronunciat al respecte. 

 

  

  

També et pot interessar...

 Comentaris
José Juan
Ahora a juzgados y que asuma consecuencias, supongo consejera enseñanza lo negara todo como lo negaron en el instituto Palau de San Andrés de la Barca. Menos mal que acaba el curso y chis-Torra no podrá ir allí de visita a apoyar a la profesora. ?
Antonio Juan
Molt bé José Juan, sense saber res del cas, ja et dediques a insultar al president de Catalunya... Nada tu a lo tuyo, t'ha faltat dir que la mestra es dedicava a adoctrinar i que tanquin TV3.
Antonia Juan
Qué silencio del Departament d'Educació o de los sindicatos UGT CCOO Ustec. Ni Síndico de Greuges... La pasta pública es una mantequilla maravillosa. ..
Jordi
A part de que no crec que aixo sigui cert, perque no crec que cap mestre ni professor de tot espanya s'atreveixi a agredir físicament a cap alumne menor d'edat crec que el primer que s ha de fer en un cas aixi es parlar amb la direcció, amb els mossos mb la policia pero en cap cas amb la prensa, per esbombar-ho perque si resulta que es falç tot el que rebrà aquesta noia no es podra fer enrere. Ah per cert em consta que aquesta noia no ja estat detinguda i si hagués fet aixo segur que l haguessin detingut.

envia el comentari