Denuncien l'agressió d'una mestra a una nena per dibuixar la bandera espanyola

La mare de la menor relata a 'La Razón' l'episodi que hauria viscut la seva filla de 10 anys en una escola de Barcelona

Lourdes Cardona, mare d'una menor de 10 anys, denuncia una agressió de la professora a la seva filla a l'escola Font de l'Alba de la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Una bandera d'Espanya que la nena hauria dibuixat a la portada de l'àlbum de final de curs hauria desembocat en la presumpta agressió de la mestra. La menor hi hauria escrit 'Viva España'

«La va fer fora de classe mentre l'agafava pel coll»

«La tutora els va dir que podien fer el que ells volguessin a la portada. Però quan la professora ho va veure va cridar molt fort 'Banderes no!'», relata la mare. Segons diu, la situació s'hauria produït prop de les 12.45 d'aquest dimarts, poc abans que finalitzés la jornada lectiva, en una hora de tutoria.

«La professora va arribar per darrere, la va aixecar i la va tirar a terra», relata la denunciant. «La meva filla va donar-se un cop a l'esquena en caure. Després va agafar-la de la samarreta,  la va aixecar i la va fer fora de classe mentre l'agafava pel coll», explica la mare a 'La Razón. De moment, ningú més s'ha pronunciat al respecte. 

 

  

  

També et pot interessar...