Denuncien possibles butlletes falses de la Grossa de Cap d'Any a les Terres de l'Ebre

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets després de la denúncia d'una veïna

El número denunciat a Santa Bàrbara és el 16.664 | TarragonaDigital

Enrenou a la població de Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià, per unes butlletes de la Grossa de Cap d'Any, concretament, les del número 16.664, els quals, segons publica La Plana Ràdio, siguin falsos. Els fets han tingut recorregut a les xarxes socials i, finalment, segons ha pogut saber TarragonaDigital, els Mossos d'Esquadra han rebut una denúncia per aquest fet i s'estan investigant.

Investiguen possibles números falsos de la Grossa

El cas es va donar a conèixer a través de Facebook, quan Laia G., una de les afectades, va escriure a les seves xarxes socials que «en anar a cobrar el número 16.664, que va adquirir a un veí del poble i del qual se li havien de retornar els diners, li van comunicar que era fals». En aquest sentit, explica que ho va fer en una cafeteria del municipi, quan un noi, veí del poble, els hi va oferir a ella i a més gent que hi estava. 

Els Mossos d'Esquadra han tingut constància d'aquests fets i han informat TarragonaDigital que, de moment, només hi ha hagut una denúncia per aquest cas, però en poden ser més, ja que pel poble hi ha més gent afectada.

Les butlletes poden haver estat sostretes o perdudes

Els Mossos d'Esquadra estan investigant aquests fets que han succeït al municipi ebrenc. Tanmateix, hi ha dubtes que els números siguin falsos. En aquest sentit, estan intentant esbrinar d'on han sortit aquestes butlletes i, en aquest cas, que no hagin estat sostretes o perdudes. Per aquest motiu, s'està buscant si hi ha una denúncia relacionada amb la pèrdua o el robatori d'algunes butlletes de la Grossa de Cap d'Any.

El que asseguren des del cos policial és que en tots dos casos hi hauria un delicte d'estafa, sigui un cas de falsificació de les butlletes, sigui per robatori o trobar-se amb uns dècims, per després vendre'ls. A més, els Mossos també han explicat que les butlletes no estaven validades.


Comentaris

envia el comentari