Un gimnàs català se salta descaradament les restriccions contra la Covid

Els Mossos denuncien els participants en dues festes a Deltebre i Tortosa durant el cap de setmana

Control de Mossos a Barcelona en les primeres hores de confinament perimetral l'octubre de 2020
El propietari dels gimnàs ha estat denunciat | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han denunciat el propietari d'un gimnàs de Camarles (Baix Ebre) que exercia l'activitat sense disposar de la preceptiva llicència d'obertura ni respectar les restriccions sanitàries per frenar la pandèmia de la covid-19. La Unitat de Policia Administrativa va tenir coneixement del cas a finals del passat octubre i va cursar la denúncia el passat 13 de novembre. Els agents van constatar que el propietari de l'establiment no només vulnerava la prohibició explícita d'obertura de gimnasos dictada per la Generalitat sinó que, a més, funcionava de forma il·legal.

Mitjançant un perfil públic a les xarxes socials anunciava ofertes i imatges sobre l'activitat diària. Durant la inspecció, els mossos van localitzar quatre persones a l'interior sense mascareta ni mantenir la distància de seguretat i el propietari no va poder acreditar disposar de cap documentació relativa a l'activitat.

Segons el relat policial, el gimnàs no disposava de serveis, ni vestidors ni comptava amb cap mesura de seguretat obligatòria. A banda de denunciar el propietari per exercir activitat il·legal i mantenir el local obert en contra de les restriccions de Salut, també van denunciar els quatre usuaris per no respectar les mesures sanitàries.

De festa sense vergonya

D'altra banda, agents dels Mossos, en col·laboració amb les policies locals de Deltebre i Tortosa, van denunciar el passat diumenge a la matinada els assistents a dues festes que vulneraven les restriccions per fer front a la pandèmia de la covid-19. En un primer cas, van denunciar vuit persones que estaven ballant i consumint begudes, sense cap mesura de seguretat sanitària i incomplint el confinament nocturn, en una masia de la carretera de la Marquesa, a Deltebre.

Més tard, van localitzar una festa amb música i on es servien begudes en una nau del camí de Sant Jordi de Tortosa. Deu persones van ser també denunciades per no respectar les mesures de seguretat de la ni el confinament nocturn.


Comentaris

envia el comentari