El desafortunat comentari de Toni Albà sobre la visita d'Arrimadas a Waterloo

L'humorista va fer una piulada a Twitter que ha creat una gran polèmica i ha provocat que el català rebés una multitud de crítiques | Arrimadas ha qualificat les paraules d'Albà com a «masclistes i repugnants»

Toni Albà
Toni Albà ha fet un comentari desafortunat sobre Inés Arrimadas | CatalunyaDiari.cat

La visita d'Inés Arrimadas a Waterloo durant el dia d'ahir ha aixecat molta polseguera. Són nombroses les personalitats que han criticat l'actuació de la líder de Ciutadans a Catalunya, en considerar-ho un acte de provocació i un intent desesperat de cridar l'atenció. Amb tot, hi ha hagut una persona que no ha estat gaire afortunada a l'hora d'emetre una valoració sobre els fets: es tracta del popular actor català Toni Albà, un dels rostres més coneguts del programa de TV3 'Polònia'.

I és que l'humorista va publicar un escrit a Twitter on llançava una 'advertència' a Arrimadas perquè no «passés de llarg» i anés a parar a «Amsterdam» on, segons paraules de l'actor, la cap de l'oposició tindria tots els seus «drets laborals respectats». Una piulada que no va agradar gens a l'al·ludida, que ha qualificat l'acció de «masclista i repugnant», i que ha aconseguit incendiar les xarxes.

Picabaralla entre Albà i Arrimadas a Twitter

L'origen dels fets es remunta al passat dissabte, quan Albà compartia una piulada a Twitter amb les següents paraules: «Bon viatge a Waterloo! Vigila no passis de llarg i vagis a petar a Amsterdam... Allà, estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!». Un missatge que no va agradar a molta gent, però que sobretot va aconseguir treure de polleguera a la seva protagonista.

I és que ahir al migdia, una estona després de dur a terme la seva proclama davant la casa de Puigdemont, Arrimadas compartia la publicació de l'actor i expressava el següent: «L'odi del nacionalisme no té límits. Aquest col·laborador estrella de TV3, que s'emporta un pastissal pagat per tots els catalans, torna a atacar-me per les meves idees, aquesta vegada amb un insult masclista i repugnant. No ens callaran, i els guanyarem a les urnes».

Les xarxes es van incendiar de comentaris

En pocs minuts, Twitter estava ple de comentaris que deixaven plasmada l'opinió tant de seguidors com de detractors de l'actor i la polítia. I, si bé cal destacar que una gran quantitat de gent va trobar que Albà s'havia equivocat de cap a cap —entre ells el periodista i activista David Fernàdez, així com el Twitter oficial del programa 'Polònia' de TV3—, també hi havien veus que sortien en defensa de l'humorista.

Amb tot, l'intercanvi de paraules no va acabar aquí. I és que, en veure tot l'enrenou que s'havia format, Albà va decidir respondre Arrimadas i explicar que la majoria de gent no havia entès a què s'estava referint.


Comentaris

envia el comentari