Els Mossos d'Esquadra realitzen un control rutinari a Tarragona

Desallotgen una gran festa il·legal en un polígon de Banyeres del Penedès

Els fets han succeït la matinada de dissabte a diumenge

Les festes il·legals  no desapareixen del panorama tot i estar obert l'oci nocturn a les comarques catalanes. Les nits de discoteca i bar musical acaben a dos quarts de quatre de la matinada, quan tanquen els locals, però continuen en altres punts amb grans concentracions. 

L'últim incident d'aquest estil ha estat la matinada de dissabte a diumenge d'aquest cap de setmana. Els fets van succeir al polígon industrial del municipi de Banyeres del Penedès, on hi havia una concentració amb unes 2.000 persones.

El polígon, a tocar de l'autopista AP-7, concentrava centenars de vehicles. Cada grup d'assistents tenia muntada la seva festa amb el pertinent equip de música al seu vehicle. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats abans de la mitjanit i es van desplaçar fins al punt per dissoldre la festa.

La gran quantitat d'assistents va provocar una dissolució lenta. La policia catalana va fer controls a l'entorn del polígon per evitar l'arribada de nous assistents. 

Al llarg de la nit, la policia va interposar denúncies  relacionades amb trànsit i seguretat ciutadana, però no es van produir detencions. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions policials per participar en el desallotjament, el qual es va donar per finalitzat a tres quarts de cinc de la matinada.

L'Ajuntament, segons apunta TV3, ha anunciat que tancarà el polígon industrial on es va fer la festa i demanaran més reforços al conseller d'Interior.