Descobreix què és el node sud dins de l'astrologia

Et revelem diversos detalls per aprofundir en el teu cantó més amagat

nodo-sur
Què implica el node sud dins de l'astrologia? Descobreix el seu significat a cada casa i signe | HoróscopoMágico.com
 

És possible que a internet trobis una gran quantitat d'informació al voltant del node nord, que ens ajuda a orientar-nos en funció del futur. Ara bé, com podem saber cap a on hem d'anar si ignorem d'on provenim? El node sud també és molt rellevant, perquè ens ajuda a entendre molt més bé qui som en realitat.

Tot seguit, descobriràs en què consisteix el node sud i quin sentit té, molt vinculat al karma de les nostres vides anteriors, a banda del signe i la casa astrològica que li corresponen. Un cop arribis al final de l'article, t'hauràs pogut fer una idea força ajustada dels aprenentatges que les ànimes van acumulant sense que en siguem conscients i de totes les curiositats relacionades amb el node sud.

  • No et perdis: L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera

El node sud dins de l'univers de l'astrologia

nodo-norte
El node sud s'oposa al node nord pel que fa a la casa i al signe | HoróscopoMágico.com

Tal com hem indicat a la introducció, el node sud ens dona una idea dels nostres aprenentatges durant les vides passades. S'hi contraposa el node nord, que ens proporciona dades sobre tot allò que ens caldrà aprendre durant aquesta reencarnació.

  • Et recomanem: Què són els txakres i quin significat tenen?

Segons ha afirmat 'Horóscop Mágico', és important copsar la dimensió de tot allò que ja tenim incorporat «de sèrie» i que, per aquest motiu, és la nostra tendència més natural. El node sud, de fet, podria ser considerat com una maleta, com una càrrega que transportem cap a aquesta vida i que tindria coses tant dolentes com bones. Aquest node lunar fa que entenguem que la vida ens fa superar, de manera continuada, obsessions mentre caminem cap al nostre ésser ple, i que fa que haguem de deixar la nostra zona de confort.

Calcular el node sud

Quan ja hem fet el càlcul de la nostra carta natal, podrem observar que dins de la carta astral el node sud s'oposa de forma diametral al node nord. D'aquesta manera, si tenim un node nord a Àries, casa 1, tindrem el node sud a Balança, casa 7.

  • Contingut relacionat: Com et veuen els altres en funció del teu horòscop?

Què implica el node sud per a cada horòscop?

L'horòscop on es trobi el node sud ens permetrà saber quina és la classe de personalitat del nostre karma. Constitueix una mena de resum de les experiències que vam tenir en una vida passada.

Node sud al signe Àries

No t'és difícil manar, tenir iniciativa i mostrar la teva autoritat. Potser, una de les compulsions més perjudicials del node sud al signe Àries és la inclinació cap als comportaments antisocials.

Node sud al signe Taure 

Tens tendència a la comoditat, quelcom que normalment no t'és difícil de trobar. Ara bé, per tal que es pugui produir una evolució de la nostra ànima, ens cal arriscar-nos i fer servir tota la capacitat mental de què disposem per posar en marxa un projecte que sigui creatiu.

Node sud al signe Bessons

No et sents gens incòmode al davant de la incertesa o de les situacions en què hi ha una gran quantitat d'opcions obertes. Això, però, fa que no sigui fàcil triar cap projecte ni endinsar-s'hi, i implica el risc de deixar les coses a mitges. El node sud al signe Bessons fa essencial que es fixi una escala sòlida de valors i que es tiri cap endavant en un sentit únic, perquè en cas contrari l'ànima no pot evolucionar.

Node sud al signe Cranc

El terreny més familiar i segur és el dels sentiments i les emocions. Ara bé, d'aquesta manera hi ha un problema: la conquesta de la independència no és gens fàcil. En aquest node no és estrany que la persona visqui durant molt més temps a casa els pares i que sigui complicat trobar el propi lloc a la Terra.

Node sud al signe Lleó

En altres vides, aquestes persones han sabut com treure partit a la creativitat i també han tingut l'habilitat de liderar la resta de la gent. El problema en aquest sentit és que podria ser que s'abusés del drama i que ara calgui una perspectiva menys agitada. És important mirar de controlar la inclinació a l'exageració i veure que les coses petites també poden ser boniques. La felicitat es troba dins de les coses senzilles —i no necessàriament simples.

Node sud al signe Verge

Sempre has dut una existència estructurada i ordenada, sense deixar gaire possibilitats a equivocar-te perquè confies molt en fer les coses a la perfecció. Ara bé, durant la teva vida actual has de tenir en compte que l'evolució implica escapar dels entorns controlats per donar pas a la incertesa. Superar els trets de les persones Verge, de fet, no és gens senzill.

Node sud al signe Balança

Quan el node sud se situa en aquest signe, la inclinació a una consideració excessiva amb la resta de la gent fa que no ens quedi gaire espai per tal de dur a terme el desenvolupament dels nostres interessos. Després d'entregar-se al màxim i veure que la resta de la gent no ho dona tot, hi ha una mena de sensació de buit.

Node sud al signe Escorpí

Anteriorment, es va tenir ben clar que l'existència està farcida de misteris, i podria ser que n'hi hagués alguns que s'arribessin a copsar perfectament. La vida anterior d'aquestes persones hauria pogut estar vinculada amb l'esoterisme o la màgia en alguna variant. Segurament ara un dels nostres trets distintius és que coneixem l'altra gent sense que calgui que parlin en excés

Node sud al signe Sagitari

En una vida del passat hauries estat una mena d'autoritat moral, un guru que es preocupava pel benestar de les ànimes. Ara bé, aquesta posició es coneix massa com per repetir, a la vida actual, la tasca de transmetre la pròpia visió vital a la resta de la gent: les altres persones, de fet, també haurien de poder esbrinar quin camí han de seguir sense que hi interferim.

Node sud al signe Capricorn

El fet d'estar molt interessat en els objectius que tens ha fet que siguis un individu distant i fred, i durant la vida actual hauràs de mirar de netejar el karma negatiu i entregar-te a la resta de la gent de manera devota, o com a mínim provar d'entendre millor els sentiments dels altres. De vegades, els sentiments poden resultar feridors i confondre'ns, però no existeixen més camins per arribar a la vida plena.

Node sud al signe Aquari

Les altres persones és com si fossin antics coneguts: no et costa gens fer amics. Ara bé, en algunes ocasions confies massa en el fet que la resta de gent t'ajudarà a solucionar els teus problemes. Hauries d'anar cap als teus objectius més directament i abandonar la inclinació cap a l'extravagància.

Node sud al signe Peixos

En una altra vida, vas assolir un coneixement molt important al voltant de la natura humana. Per aquesta raó, avui en dia tens professions artístiques, però amb l'objectiu de superar el karma de les teves anteriors vides cal que sàpigues imposar una disciplina i ordre més grans al cantó material de la teva vida, perquè és molt habitual que malgastis els diners i que els confereixis menys rellevància de la que haurien de tenir. 

  • També pots llegir: De quina manera viu el sexe cada signe de l'horòscop?

Què vol dir el node sud a les diferents cases de la carta natal? 

nodo-sur
Abans de saber cap a on et porta la vida, cal que miris d'entendre de quin lloc provens | HoróscopoMágico.com
 

El node sud cau en una casa que ens mostra l'àrea vital que ens fa sentir més còmodes i també la que ens cal superar per tal de no quedar atrapats en l'encasellament. Les coses familiars haurien de ser un trampolí per bastir una personalitat amb un equilibri més important.

  • Descobreix: Les màncies, mètodes d'endevinació per mitjà d'un oracle

Node sud a la casa 1

Antigament, el jo va tenir un lloc predominant, i els vincles amb la resta de la gent van quedar desdibuixats. Es va fer una exaltació massa gran de l'individualisme. Actualment, has de posar més atenció en la resta de gent. Si ets una persona egocèntrica en excés, la teva ànima quedarà perjudicada. En comptes d'això, t'hauries de comprometre amb les persones que t'estimes, perquè trobaràs una llibertat dins de l'amor que fins ara no havies pogut imaginar.

Node sud a la casa 2

Les possessions et fan sentir comoditat, i potser conserves més objectes materials dels que caldria. Durant la vida actual, els béns materials fan que tinguis més seguretat i que no t'oblidis de qui ets. Ara bé, tot això té un perill: que fonamentis el teu amor propi en objectes que ara tens però que en un futur segurament acabaran desapareixent. Per això, la lliçó fonamental consisteix a alliberar-te de les coses que no són estrictament necessàries i conservar únicament les que són fonamentals de debò.

Node sud a la casa 3

La creativitat dins de la comunicació et surt naturalment, però hauries de transcendir a l'hora de dur a terme una manifestació de la teva pròpia essència. Cal que articulis el teu propi sistema de creences i que dissenyis camins nous per on puguis transitar, en comptes d'entretenir la resta de persones i prou. Hauries de saber donar valor a la veritat sense que les paraules et facin capficar-te.

Node sud a la casa 4

En cas que a la teva carta natal el node sud estigui situat a la casa 4, els antics patrons que vas interioritzar i assumir a les teves vides passades originen una inèrcia en aquesta vida actual: que les teves experiències de la vida tinguin lloc per mitjà dels teus familiars propers, com els fills o els pares. Aquí, caldrà que miris de desempallegar-te d'aquest costum per tal d'aprendre a través de les teves vivències pròpies.

Node sud a la casa 5

En aquesta vida ja no pots dedicar-te a satisfer qualsevol capritx, i vius això com una limitació. T'interessen massa els afers del cor, i hi ha altres sectors de la teva vida que queden afeblits per culpa d'això. Costa no destacar i resignar-te de manera madura i, per això, per tal que el karma es resolgui, en aquesta vida hauries d'aprofundir més en l'amistat i menys en els vincles moguts per la passió.

Node sud a la casa 6

L'àmbit en què sents més comoditat és la feina que està ben estructurada. Ara bé, de manera constant el desordre i el caos t'apareixen al davant, per tal que puguis aprendre a existir en un univers que no es pot controlar i que és d'una manera concreta. La part més bona d'aquest node és que et permet organitzar amb gran habilitat les persones que tens al teu voltant, però hauries de mirar de no quedar-te únicament en aquest punt: per tal de tirar endavant, cal que superis la inclinació que tens a l'hora de pensar que ets millor que l'altra gent.

Node sud a la casa 7

La sociabilitat i les relacions són el teu punt fort. La teva zona de confort es basa en la companyia de les persones estimades, amb qui vols passar molt de temps. Ara bé, això fa que t'acabis perdent de vista a tu, i pot provocar ressentiment. Et refies en excés de l'opinió que els altres tenen de tu. Cal que li trobis un sentit a la identitat pròpia.

Node sud a la casa 8

Tens una familiaritat remarcable amb la part més fosca de l'existència. T'agrada la màgia, la vida i la mort, però l'existència no es limita només a això: t'has de procurar un nivell mínim de benestar físic perquè, en cas contrari, la vida serà massa dura, si sempre et centres en afers superiors.

Node sud a la casa 9

En una altra vida, el desenvolupament espiritual va ser molt notable i, per aquesta raó, actualment t'interessa molt tot allò que té a veure amb la metafísica o amb l'astrologia. Potser tens habilitats a l'hora de tirar les cartes del tarot. Sigui com sigui, aquests coneixements van desenvolupar-se a canvi del sacrifici dels vincles personals. A la teva vida d'ara, pots ajudar la resta de persones mostrant-los tot allò que saps, però sense cansar-les.

Node sud a la casa 10

En una altra vida, vas gaudir d'un prestigi molt notable a causa de la professió que tenies. Durant aquesta vida mires d'assolir les mateixes fites, però no te'n surts. Et trobes amb obstacles familiars arreu, un fet que mira d'avisar-te que aspires a una vida innecessària i, per tant, inadmissible. Cal que t'entreguis més als integrants del teu nucli familiar.

Node sud a la casa 11

Els teus amics conformen la teva zona de confort, i són les persones amb qui sempre podràs comptar. Tens la mà trencada a l'hora de tenir en compte els interessos de la resta de la gent, però el fet de concentrar els teus esforços en el col·lectiu farà que després els detalls et facin patir. Si sempre mires als altres, patiràs un desgast que acabaràs pagant amb els vincles més íntims que tens.

Node sud a la casa 12

En una altra vida vas indagar sovint en l'inconscient. Valores la solitud en gran mesura i pot ser que en aquesta vida sentis una atracció cap a la meditació i la vida espiritual. Sigui com sigui, hauries de poder canalitzar la teva energia cap al servei a la resta de la gent. Si et comportes amb pragmatisme, podràs dur a terme transformacions molt importants tant pel que fa a la teva vida personal com pel que fa a la dels altres.


Comentaris

envia el comentari