El temporal de mar ha estat molt fort al sud-est de la península

Desmembren una tonyina encallada a una platja de Múrcia pel temporal

Un grup de persones talla a filets un peix que havia quedat atrapat a les platges de La Manga del Mar Menor a causa del fort temporal de mar

Imatge dantesca la que s’ha pogut veure aquesta setmana a les platges de La Manga del Mar Menor (Múrcia), on un grup de persones va aprofitar que una tonyina de grans dimensions havia quedat encallada a la sorra i va esquarterar el peix tallant-lo a filets amb un ganivet. Es desconeix si l’animal, que va veure’s atrapat a causa del fort temporal de mar derivat de la històrica i devastadora gota freda, encara estava viu o ja era mort quan va començar l’acció.

Entre la gent que hi havia al voltant del peix es torbaven alguns nens, que van observar com unes quantes persones desmembraven l’animal  per endur-se menjar fresc cap a casa. De fet, alguns dels presents esperaven drets amb bosses al costat del cadàver per recollir el seu botí. Aquestes són les increïbles imatges del moment que poden ferir algunes sensibilitats:

Les xarxes s’encenen amb l’acció

Les imatges s'han fet virals perquè el canal 'Telecartagena' les va difondre a través de la televisió i, posteriorment, per les xarxes socials, on es va generar un gran debat sobre si l'acció que havien dut a terme aquestes persones era o no correcta. De fet, algunes persones comentaven que, ja que l'animal estava mort, se li podia donar un ús alimentari. Però altres persones alertaven del risc de menjar un peix que no havia passat cap mena de control sanitari.

Aquesta imatge s’ha produït enmig d’un context de fort temporal que ha deixat un rastre de destrucció a tot el sud-est de la península amb moltes poblacions afectades que tardaran molt temps a restablir la normalitat. El balanç d’aquest episodi històric és de 6 morts, greus inundacions i un paisatge devastat. 

També et pot interessar...