Es desprèn un fragment de la cornisa de l’Antiga Audiència de Tarragona

Es desprèn un fragment de la cornisa de l’Antiga Audiència de Tarragona

Per seguretat s’ha acordonat la zona on han caigut les pedres

Un fragment de la cornisa de la façana de l’Antiga Audiència de Tarragona s’ha desprès el matí d'aquest divendres, 17 de maig. Segons fonts municipals cap persona s’ha vist afectada per la caiguda de les pedres que, tal i com han assegurat, eren de petites dimensions. Per raons de seguretat i davant el risc que hi pugui haver nous despreniments la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona. L'edifici es troba a la Part Alta, a la plaça del Pallol número 3.

Aquest cap de setmana a l’Antiga Audiència hi ha  previstos diversos actes del festival Tarraco Viva i s’estudia si es pot reorganitzar l’accés a l’edifici garantint les mesures de seguretat per als assistents. L’edifici patrimonial també és molt visitat, especialment els matins, per grups d’escolars d’arreu, ja que a l’interior s’hi exposa una maqueta de grans dimensions de la Tarraco romana.

La zona de la cornisa de l'Antiga Audiència que s'ha desprès
La zona de la cornisa de l'Antiga Audiència que s'ha desprès | ACN

 

Canvien de lloc una activitat de la Tarraco Viva

A causa del despreniment de petits fragments de la cornisa de la façana principal de l'Antiga Audiència s'ha canviat de lloc una activitat de Tarraco Viva que s'havia de fer als porxos d'aquest lloc. En aquest senti,  l'esdeveniment s'ha traslladat als Jardins del Camp de Mart, a les 16 hores.

Tanmateix, s'ha habilitat un accés protegit que permetrà accedir a l'edifici durant aquest cap de setmana i la vinent es procedirà a la instal·lació d'una xarxa protectora a la cornisa.